in

Zaboravite na skupe kreme: Ove namirnice će vam pomoći u borbi protiv starenja kože

Slatka-Tajna.Eu

Znamo kako žene i godine nisu najbolji prijatelji. Niti jedna žena na svome licu ne voli vidjeti bore stoga se protiv njih bore na razne načine.


U posljednje vrijeme popularizirala se upotreba botoxa i hijalurona. Također na tržištu je moguće pronaći razne skin care proizvode s anti-aging efektom.

No znate li onu poslovicu “pitat će vas starost gdje vam je bila mladost”? Ona se itekako da primijeniti na područje skin care-a jer brinemo li se na pravilan način o svojoj koži u mladim danima ona će nam biti zahvalna kada dođemo u zreliju dob.

Osim što se ne bi trebali izlagati uv zrakama te što bismo trebali voditi računa o koži lica tako što je tretiramo kvalitetnim skin care proizvodima i prehrana je vrlo bitna.

Ne biste vjerovali, ali osim raznih anti-aging kremica postoje i namirnice koje imaju isti efekt stoga želite li pomladiti kožu svoga lica svakako vam preporučujemo da se sljedeće namirnice nađu na vašem jelovniku:

1. Borovnice – pospješuju proizvodnju kolagena

2. Bademi – dobri su za prevenciju isušivanja kože

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


3. Špinat – bogat je vitaminom A što koji je odličan za kožu lica

Izvor: wall.hr

(S.P.)

The post Zaboravite na skupe kreme: Ove namirnice će vam pomoći u borbi protiv starenja kože appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sin Hasana Salihamidžića dobija ugovor u Bayernu do 2025. godine, pa odlazi na posudbu

30. godina SV BKC Bosna i Hercegovina Frankfurt – Hayat Production