in

VJEŠTAČENJEM UTVRĐENO: Ovo su snimci koje je monstruozna Meliha Imširović objavila dok je bila u provodu sa suprugom trudne kolegice Dade Mešaljić – Senzacija

VJEŠTAČENJEM UTVRĐENO: Ovo su snimci koje je monstruozna Meliha Imširović objavila dok je bila u provodu sa suprugom trudne kolegice Dade Mešaljić – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Otkako su društvene mreže preplavili snimci iz noćnog provoda Jasmina Mumića, muža Dade Mešaljić, učesnice “Zvezda Granda” i njene kolegice iz takmičenja Melihe Imširović, trudna Dada od tad nema mira.

Kako saznajemo, stalno dobija nove informacije o aferi svog supruga i kolegice, a iste te snimke naši čitaoci, proslijeđuju i redakciji Senzacije.

Naime, našim novinarima su još prije mjesec dana dostavljeni snimci koje je Meliha objavljivala te sporne noći, ali senzacija.ba nije ih objavljivala dok vještačenjem nije utvrđeno da su Instagram storiji autentični. Dakle, nije motaža u pitanju.

Zvanično je: Meliha Imširović je iz noćnog provoda objavila najprije snimak na kojem pjevačica njoj i Dadinom mužu pjeva “Nema te laži koju nije prodao, ostaće živ i kad bi otrov probao, nema afere kojoj nije bio kum, taj konce pomrsi i brzo hvata drum”. Radi se dijelu pjesme “Mutivoda” koju u originalu izvodi Sanja Đorđević, a čiji sadržaj je o muškarcu “mutivodi” koji iza sebe ima puno brakova i razvoda. Prepoznajete li Dadinog supruga u tome?

Na drugom snimku objavila je dio pjesme “Druga žena”: “Javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš”. Ovo možete pogledati ispod u videu:

Jasno je da su se ovi storiji odnosili na oženjenog Jasmina Mumića jer on iza sebe ima tri braka (uključujući ovaj sa Dadom op.a). Također je jasno da je storije vjerovatno trebala vidjeti trudna Dada jer, ako ćemo zaključiti po prvoj pjesmi “Mutivoda”, vjerovatno Meliha nije toliko bila sigurna u priču koju joj je plasirao tuđi muž. No, to je nije spriječilo da u javnost izađe sa njim i luduje kao da sutra ne postoji. Taj izlazak sa njim nije demantovala, a i kako bi kad je prilično lahko utvrditi autentičnost snimaka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Redakcija senzacija.ba najoštrije osuđuje ovaj podli, monstruozni i bezumni čin osamnaestogodišnje Melihe koja se takmiči u “Zvezdama Granda” i koju favorizira Marija Šerifović.

 

Istina je da nije prva koja je izašla sa oženjenim muškarcem, ali je prva koja je to uradila trudnoj kolegici i za koju se zna da se dičila tim izlaskom, što potvrđuju snimci iz provoda iznad.

Ovaj njen potez najbolje je objasniti onom čuvenom rečenicom Sigmunda Frojda “Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida”. Ovome bismo dodali “Vratite sramotu u javni život, sramota je jako važna”.

 

Senzacija.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Visoke temperature izazivaju proširene vene na nogama

Visoke temperature izazivaju proširene vene na nogama

Uoči Parade ponosa u Sarajevu

Uoči Parade ponosa u Sarajevu