in

Mostar: Zamijenjen je poklopac na šahtu, ali što je s drugim radovima u Cimu? / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slomljeni poklopac na šahtu u mostarskom naselju Cim, nakon pisanja našeg portala, zamijenjen je novim. No, mještani ovog naselja pitaju se kada će i tko završiti ostale započete radove u ovom dijelu grada.

Foto: Bljesak.info / Započetih i nikad dovršenih radova u Cimu.

”Pošto će uskoro izbor,i i vidimo da se asfaltira sve i svašta, trebalo bi s malo asfalta zakrpiti par rupa i učiniti nešto za život mještana Crkvina bb. Uz to, svih onih koji koriste tu cestu ,od Cima prema Ilićima, bili bi zahvalni na informaciji kada bi se mogle zakrpiti rupe. Naime, dio mještana koji žive iznad ceste se spojio na kanalizaciju u dogovoru s Gradom, nakon toga su ostale rupe koje se nasipaju povremeno i nakon prve veće kiše kao sinoć, voda to ispere i ostanu rupe. Dio tih rupa se, prije par mjeseci asfaltirao, a drugi dio nije”, naveli su u svom mailu naši čitatelji.

Pitaju se tko je nadležan za krpljenje ovih rupa i zašto se dio zakrpio, a dio nije, te što je s kućama koje se nalaze ispod razine glavne ceste i hoće li za njih ikada proći druga cijev kanalizacije kako bi se i oni nekada spojili na istu.

Foto: Bljesak.info / Započetih i nikad dovršenih radova u Cimu.

Našem portalu poslali su i par fotografija započetih i nikad dovršenih radova u nijovom naselju.

Inače, Mostar nema baš neku sreću sa šahtovima, ali ni sa radovima. Tako je nedavno na novoobnovljenoj cesti u Ulici Ante Starčevića osobni automobil marke Toyota završio u šahtu. Na vozilu je nastala materijalna šteta, a na sreću ozlijeđenih nije bilo.

Foto: Bljesak.info / Započetih i nikad dovršenih radova u Cimu.

Inače, prometnica na kojoj se ”otvorio” šaht, izgrađena je u projektu vrijednom 520.000 KM u kojem su izgrađene ”2+2 prometne trake s kompletnom infrastrukturom”. Radovi su počeli u prosincu 2020. godine. Potom se čekalo da se ”riješi” Ćirina zgrada, a onda i novac i tender za ”turbo-rotor”.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hrvatska, bošnjačka i srpska strana različito o zaključcima Europskog vijeća

“KARLEUŠA SE RAZVELA” – JELENIN PRIJATELJ OTKRIO RAZLOG: Pjevačica se odmah oglasila, nije joj lako – Senzacija