in

KRIJE SE OD JAVNOSTI ZBOG KĆERKE: Azzara hvali u Njemačkoj

KRIJE SE OD JAVNOSTI ZBOG KĆERKE: Azzara hvali u Njemačkoj
Slatka-Tajna.Eu


Omer Karalić Azzaro pravi je primzer takmičara koji iz kruga u krug postavlja sebi nove rekorde i biva sve bolji i bolji i ovoga puta žiri mu je poručio da je još jednom nadmašio sebe, a evo šta on misli o tome.

Ne znam ja to nisam čuo, ali ako ste vi to čuli i publika vjerovatno sam nadmašio prethodni nastup, više sam pazio na ovaj moj scenski nastup – rekao je on.

Skroman od prvog dana i u polufinalu ostao je uzdržan na pitanje da li ga ljudi iz okruženja vide kao pobijednika.

Da budem iskren ne volim da se izjašnjavam pošto su mi svi dragi, ne mogu ja njih od sebe odvojiti, stvarno ih ima jakih, ne bi bilo ovdje da nisu tako jaki kao što sam ja i ne bi bilo uredu da sad ja nešto pričam… Ali da se priča, priča se, vjerovatno i njima dolazi do uha da su i oni zaslužili da se nađu u finalu, a što i nije l tvrdi Azzaro.

Od svih želja koje je mogao da poželi, on je odabrao samo jednu da uhvati kćerkicu za ruku i dovede je u veliko finale. 

Ona se priprema i zna već sve pjesme koje sam ja pjevao za ovih devet mjeseci, oduševila me je… Ja je učim maternji jezik dok ona odgovara na njemačkom i onda dođeš i čuješ kako tvoja dejvojčica od osam godina pjeva sve te pjesme, e onda ona još popriča i kaže: “Tata, znaš li ovu?” na našem jeziku – priča on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na pitanje da li se kćerka hvali tatinim uspkehom kroz smijeh je odgovorio.

Nezgodno mi je više slušati, jer me ona hvali tamo kod švabica, učiteljica, nezgodno mi je više, ja sam se počeo i skrivati od naroda – tvrdi Azzaro.

Bila pobjeda ili ne, Omer planira da nakon finala poradi na svojoj karijeri i pjesmama koje želi da pokloni svojoj publici.

Mislim da bi trebalo napraviti taj sljedeći korak. Ja nisam čovjek koji voli stati, ja sam onaj koji konstantno ide dalje, juriša i samo tim tempom. Volim ljude i narod, narod mi je mnogo dao i i mislim da sam dužen da vratim našem narodu nešto priča takmičar.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Balasevic stand up 19.05.2012.AVI

Balasevic stand up 19.05.2012.AVI

RAT UŽIVO: Ukrajinske oružane snage porazile ruske diverzantske grupe, pokrenut zračni napad…

RAT UŽIVO: Ukrajinske oružane snage porazile ruske diverzantske grupe, pokrenut zračni napad…