in

Suprug Elle Dvornik pohvalio se da je izgubio 20 kg, otkrio i kako

Suprug Elle Dvornik pohvalio se da je izgubio 20 kg, otkrio i kako
Slatka-Tajna.Eu

Suprug Elle Dvornik sve donedavno bio je u rodnoj Engleskoj, koju je posjetio nakon dugo vremena. Ella se za to vrijeme sama brinula o kućanstvu i njihove dvije kćerkice, a kada se vratio – nastavio je s treninzima u teretani

Da se redovno vježbanje zaista isplati, Charles je potvrdio objavom na Instagramu iz teretane, pohvalivši se kako je u posljednje vrijeme skinuo čak dvadeset kilograma. Na Instagramu je napisao kako je na to utjecala i odluka o preseljenju iz Zagreba u Istru, gdje se lakše može posvetiti zdravom življenju i prehrani. Počeo je, napisao je, i s meditacijom, a iz Istre je pokrenuo i nekoliko novih poslova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Iz Zagreba smo preselili u Istru u Hrvatskoj. Budući da sam Londončanin, Zagreb i ja se nismo baš doticali. Puno ljupkih ljudi i mjesta, ali… Od juna smo ovdje u Istri gdje ćemo ostati godinu dana i od preseljenja nam se kvaliteta života znatno poboljšala. Moja djeca imaju najnevjerovatnije i najsigurnije mjesto za igru ​​i razvoj. Smršavio sam 20 kg, jedem manje teške hrane i svakodnevno vježbam. Počeo sam i s meditacijom te pokrenuo niz novih poslova. Sve je još u ranoj fazi, ali izgleda dobro na duge staze. Razmišljam i da konačno naučim jezik, kao i o preuzimanju nekoliko mentorskih uloga. Svim mojim prijateljima i porodice ovdje i tamo u UK koji su me podržali, hvala vam. Volim vas sve. Oprostite na slikama iz teretane (znam dosadno), ali tako sam zadovoljan sa mnom. Neuredna soba je zapravo vizualna umjetnička instalacija, pa nema potrebe da to komentirate, napisao je Charles na Instagramu uz fotografije iz sobe i teretane.

The post Suprug Elle Dvornik pohvalio se da je izgubio 20 kg, otkrio i kako appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vaterpolisti Srbije uz dosta muke pobijedili Australiju

Vaterpolisti Srbije uz dosta muke pobijedili Australiju

OPET NA BAZENU: Janjuš je ovaj put objavio fotografije sam

OPET NA BAZENU: Janjuš je ovaj put objavio fotografije sam