in

EMINA JAHOVIĆ: Odlučila sam da odustanem od svega

EMINA JAHOVIĆ: Odlučila sam da odustanem od svega
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Emina Jahović već nekoliko dana uživa na odmoru koji u društvu najbližih provodi u Turskoj, zemlji u kojoj živi od kako je uplovila u vezu, a potom i brak sa tamošnjom muzičkom zvijezdom Mustafom Sandalom. Par je u braku bio čitavu deceniju, a sinovi Jaman i Javuz kruna su njihove ljubavi. Ipak, u junu 2018. godine brak je okončan razvodom, a pjevačicin bivši suprug nedavno se ponovo oženio. Emina je javnosti priznala vezu sa još jednim Turčinom – bogatim preduzetnikom Sadetinom Saranom, a u posljednjih nekoliko godina se, osim muzike, bavila glumom, te dizajnom šminke, kozmetike, parfema, cipela…

Sada je na Instagramu otkrila da je donijela važnu životnu odluku, te podijelila vijest da se osmijeh vratio na njeno lice.

-Najmanje tri godine bez pravog odmora… Ovog ljeta odlučila sam da odustanem od svega, uključujući i posao… Da odustanem od toksičnih veza i nepotrebnih glavobolja, nepotrebnih ljudi, svake nepotrebne stvari. Imam sreću da sam već napisala nevjerovatan album, kada sam bila inspirisana, sa tim teškim stanjem uma… Zima 2022. Pjesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u posljednje vrijeme… Nije bilo lako, ali mi je bilo dragocjeno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u riječi i još bolji zvuk. Sazrela sam, naučila mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira. Recimo smirenosti pred oluju za nevjerovatan projekat kome su potrebne pažnja i kreativnost.

Mnogi od vas me pitaju kada će album, kada će koncert u Areni. Vjerujte mi, spremam se za to – mentalno i fizički, kako bih mogla da isporučim samo najbolje, upotpunjeno energetskom bombom koja će vam oduvati um. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umjetniku treba vrijeme da pruži ono najbolje, a ja nikada neću biti neko ko će da radi bilo šta samo zato da bih bila u centru pažnje. Nikad mi se to nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način… Ne zanima me ništa drugo. Mislim da sam to uradila. Sada samo slavimo život i osjećamo zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi samo za nas, nikada protiv… Volim vas sve – poručila je pjevačica pratiocima koji su joj poslali snažnu podršku, te uputili komplimente za savršen izgled.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/cdm.me)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Da li su preduzeća na Zapadnom Balkanu pripremljena za još jednu krizu?

Da li su preduzeća na Zapadnom Balkanu pripremljena za još jednu krizu?

Bosna i Hercegovina imat će jednog predstavnika u glavnom žrijebu Wimbledona

Bosna i Hercegovina imat će jednog predstavnika u glavnom žrijebu Wimbledona