in

“BELLUCCI BAR”: Balkanski top model Miroslav Žikić među najpoznatijim ličnostima njemačkog džet seta

“BELLUCCI BAR”: Balkanski top model Miroslav Žikić među najpoznatijim ličnostima njemačkog džet seta
Slatka-Tajna.Eu

Miroslav Žikić je bio pozvan na velikom otvaranju luksuznog Bara u Berlinu gde su se okupile mnoge javne ličnosti iz Njemačke. Poznato je da je Miroslav i profesionalni fitness trener. Bellucci Bar definiše luksuz za Berlin! Slavni ugostitelj Adriano Hess napravio je legendarno mjesto za VIP sastanke. 

Vidjeti i biti viđen dobija potpuno novo značenje u Bellucci Baru. U ekskluzivnosti uživaju poznate ličnosti poput glumice Marielle Arens, zabavljača Desiree Nick, repera Sidoa ili bivšeg gradonačelnika Berlina Klausa Vovereita, koji su dugi niz godina redovni gosti u susjednom modernom italijanskom restoranu i poznatom restoranu  Bellucci čiji je domaćin takođe Adriano Hess. Za ambijent se pobrinuo do najsitnijih detalja . Elegantni bar u susedstvu otvorio je svoja vrata u januaru ove godine, ali je Hes u početku bio opušten. Za kratko vrijeme, insajderska pojava se uspostavila kao mjesto susreta berlinske slavne i muzičke scene.

Dizajn enterijera bara kombinuje modernu eleganciju sa dodirom šarma iz 1920-ih. Baršun u crvenoj i tirkiznoj boj se sa sa staklenim lusterima, ogledalima. Velike crno-bijele fotografije svedoče o entuzijazmu Adrijana Hesa za medijum fotografije i ikone 90-ih.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ime bara je niko drugi poznati filmska glumica Monika Beluči: „Najljpša Italijanka na svijetu“, kaže Hes. Pre mnogo godina ju je lično upoznao u restoranu u Nici i odlučio da jednog dana otvori restoran sa njenim imenom. Rečeno i urađeno. Sada postoji čak i bar.
Na meni bara ima dosta šampanjca, od Moet Chandona do Armanda de Brignac-a. Magnum flaše do 30 litara se takođe stavljaju na čekanje ako se naruče unaprijed. Tu su i ekskluzivne koktel kreacije sa žestokim alkoholnim pićima najvišeg kvaliteta, kao što su Needle Gin – džin s iglama od smrče iz Švarcvalda – ili Eminente Rum sa Kube – a naravno tu je divine i “u filmu Beluči”. Ako ste malo gladni, možete prepustiti malim delikatesima iz kuhinje. Stoga se brine o dobrobiti gostiju.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Održan Sajam i završene aktivnosti osnovnih škola Hercegovine / Bljesak.info

Održan Sajam i završene aktivnosti osnovnih škola Hercegovine / Bljesak.info

Napredak Zmajeva na FIFA rang listi

Napredak Zmajeva na FIFA rang listi