in

TAMARA JE RAZMAZILA KĆERKU: Emir Haibović o prvim danima sa Arianom

TAMARA JE RAZMAZILA KĆERKU: Emir Haibović o prvim danima sa Arianom
Slatka-Tajna.Eu

Emir Habibović nedavno je dobio kćerku Arianu sa svojom partnericom Tamarom Selimović, koja je petnaest godina mlađa od njega. Pjevač je iskreno rekao kako je Selimovićeva više angažovana oko bebe, ali i da se on još uvijek ima strah da je uzme u ruke.

Habibović je ispričao i kako kćerkica liči na njega, ali i da se već sada vidi da je veoma tvrdoglava kada nešto želi.

Dobro sam i sretan sam. Uspio sam da odvojim vremena da dođem na promociju Nadicinog albuma jer su sa bebom Tamara i baba. Moram da priznam da sam u prednosti u odnosu na Tamaru jer mi Ariana nije prvo dijete, snašao sam se baš lijepo. Više vremena sam sada odvojio za malu Arianu i posvetio joj se, nego što sam to ranije činio. Hvala Bogu, sve je onakako kako bi trebalo.Mogu vam reći, Tamara se snašla lijepo. Iskren da budem, plašio sam se malo kako će se navići. Imali smo veliku podršku porodice, tako da je brzo sve naučila i savladala. Svaki početak je težak, ali ovo je sretan početak i onda nam nije težak. Tamara je sve savladala što se tiče majčinstva. Sve su to slatke muke, ali mi najteže pada to neko nespavanje i buđenje noću. Tokom noći, kada me probudi plač kćerkice, uvijek pomislim dobro je, hvala Bogu da se čuju djeca u kući.Neka plače, samo da je živa i zdrava. Ustajem i ja uveče da čuvam Arianu, ali ako se Tamara već probudila i ustala kod nje, ja nastavim da spavam. Malo sam ja više hladovina, ali u suštini o djetetu brinemo oboje – kazao je on i kroz osmijeh priznao da Ariana lići na njega:

Kćerkica liči na mene! Tvrdoglava je, kada nešto poželi plače dok ne dobije. Navikli smo je na ruke i sada moramo da vidimo ko će da vodi brigu o tome. Majka je razmazila, nisam ja. Nekako se plašim još uvijek da je uzmem u ruke – ispričao je Emir.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

fanny Baby Laughing pffff – baby smijeh do suza

fanny Baby Laughing pffff – baby smijeh do suza

Obilježen Dan antifašističke borbe u Spomen-parku Brezovica

Obilježen Dan antifašističke borbe u Spomen-parku Brezovica