in

“Neću više da se farbam” Zorica Brunclik priznala koliko je teško održavati pink boju kose

Slatka-Tajna.Eu

Zorica je otkrila tajnu njenog “zaštitnog znaka”

Zorica Brunclik je gotovo četiri decenije u samom estradnom vrhu. Veliki hitovi ali i prepune hale sinonim su za ovu pjevačicu.
Međutim, ono što je izdvaja od ostatka estrade, između ostalog, je i imidž koji njeguje više od 30 godina.

Zorica je otkrila tajnu njenog “zaštitnog znaka”, te otkrila koliko vremena joj treba da ofarba kosu u tu nijansu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


  • Šest sati farbanja, i to već trideset i kusur godina. Ne dođe mi momenat “neću više da se farbam”. Najinteresantnija je situacija tokom ljeta. Ja stalno nosim neke turbane zbog toga što ovo nije farba, ovo je preliv. Dan nakon Tašmajdana, kada se budem probudila, tamo gdje bude reflektor direktno išao boja će biti skinuta. Tu će da ostane trag kao da nisam ofarbana. Taj dio će se vratiti u plavu boju. Iz tog razloga stalno nosim maramu tokom ljeta – rekla je Zorica i naglasila da je upravo ta boja čini prepoznatljivom.
  • Ukoliko stavimo 50 poznatih ljudi, i mene među njima, čak i onaj ko ne vidi dobro iz daleka će da kaže “a ono je Zorica među njima”. Da sada stavimo bilbord i na njemu samo pramen moje kose na beloj pozadini, niko ne bi pomislio da je to reklama za farbu za kosu, nego bi rekli “Ovo Zorica Brunclik nešto reklamira” – rekla je ona i otkrila da nikada nije dobila ponudu za reklamiranje proizvoda.
  • Nikada me nisu zvali da reklamiram farbu za kosu, odnosno ništa. Miroljub mi često kaže “Bože ženo toliko si popularna evo 40 godina a niko te nikad nije zvao da nešto reklamiraš”.- rekla je pjevačica.
    (express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Teodosić na Pešićevom spisku za kvalifikacije

Vecera za 6 by Bijele Udovice