in

NAKON BORBE ZA POTOMSTVO: Biljana Sulimanović podijelila sreću

NAKON BORBE ZA POTOMSTVO: Biljana Sulimanović podijelila sreću
Slatka-Tajna.Eu

Nakon diskografske pauze, nekadašnja finalistica “Zvezda Granda” Biljana Sulimanović vratila se na muzičku scenu, ali sada će sa iste da odsustvuje jedno vrijeme, budući da je u blagoslovenom stanju. 

Iako je tek nedavno saznala za trudnoću, Biljana nije željela da prešuti najradosniju vijest i potvrdila je da joj se ispunila najveća želja, a to je da će se nakon borbe za potomstvo, konačno ostvariti u ulozi majke.

– Dugo sam sa Nenadom planirala da osnujem porodicu, a posljednjih godinu i po dana intenzivno sam pokušavala da ostanem u drugom stanju, ali nije išlo. U jednom trenutku sam već bila digla ruke, jer jednostavno više nisam željela da razmišljam o tome, ali kad sam se najmanje nadala, desilo se – s osmijehom priča Biba i otkriva kako podnosi drugo stanje. 

 -S obzirom da sam na početku trudnoće imam mučnine, ali valjda je sve to normalno. Uprkos mučninama, za sad odlično podnosim jer sam sve ovo htjela i vjerujem i nadam se da će sve biti dobro – kaže pjevačica, dok na pitanje da li više priželjkuje djevojčicu ili dječaka, odgovara:

Moji u krugu porodice su se podijelili, muškarci misle da će biti dječak, a žene da će biti djevojčica, tako da je navijanje i priželjkivanje već počelo. Kako god da bude, mi se svi radujemo, ali najbitnije je da je živo i zdravo – rekla je.

Prema ljekarskim nalazima, pjevačica je sedmu nedjelja trudna sa Nenadom sa kojim živi već dvije godine. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Od prvog dana od kad smo se upoznali znali smo da je to to, da smo jedno za drugo. Bukvalno smo od prvog dana sretni i zaljubljeni, a tako je i danas, s tim da će se naša ljubav učvrstiti. Oboje smo htjeli da jedno maleno biće uljepša našu svakodnevnicu i naš život i hvala dragom Bogu što će nam se ta želja uskoro i ostvariti – ističe Biljana i otkriva čime se bavi njen izabranik. 

Mnogi misle da se bavi pjevanjem jer ima par svojih pjesama, ali za sad se time ne bavi. Mislim da će uskoro početi, a ja sam mu velika podrška u svemu, tako da šta god bude odlučio, ja sam na njegovoj strani – zaključila je pjevačica. 

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Gužva na nebu iznad BiH

Gužva na nebu iznad BiH

Carlos Tevez dobio prvi trenerski posao

Carlos Tevez dobio prvi trenerski posao