in

Pljačka u domu ZDRAVKA ČOLIĆA: Gdje je nestalo 20.000 eura? – Hayat Production

Pljačka u domu ZDRAVKA ČOLIĆA: Gdje je nestalo 20.000 eura? – Hayat Production
Slatka-Tajna.Eu

Kćerka Zdravka Čolića Una Čolić krišom je iz tatinog sefa uzela oko 20.000 eura, i to da bi svom dečku kupila automobil. Kad je pjevač vidio da mu nedostaje pozamašna.svota novca, pozvao je policiju, pa je uplašena djevojka sve priznala i vratila pare. Ova drama u kući slavnog pjevača odigrala se prije nekoliko mjeseci.

Da je i Čolina nasljednica, kao i ostali tinejdžeri, prolazila kroz razne faze i pravila ludorije, dokazuje i neprijatna situacija koju je priredila porodici. Naime, Una je do ušiju zaljubljena u svog dečka, pa je željela da ga iznenadi više nego vrijednim poklonom. Zdravka

Zbog toga je prije nekoliko mjeseci uzela pozamašnu.svotu novca iz tatinog sefa, a sve kako bi svom izabraniku kupila nov automobil. Čim je uzela pare, otišli su u salon automobila, gdje su razgledali modele. Srećom, onaj koji se njima svidio nije bio na stanju, pa su im prodavci, koji su bili sumnjičavi odakle tako mladim ljudima novac za nova kola, rekli da moraju da sačekaju.

U međuvremenu je Čola primijetio da mu nedostaje dosta novca iz sefa, zbog čega je pozvao policiju, koja je.ubrzo i stigla u njihovu porodičnu kuću. Supruga Aleksandra je o tome obavijestila i.kćerke, koje nisu bile kod kuće, i rekla im da imaju problem i da su pokradeni, te da su službena lica tu.

Kad je to Una čula, zbunila se i odmah došla u porodičnu vilu, gdje je sve priznala. Djevojka se tada rasplakala i otkrila da je ona krišom uzela novac, a potom i otkrila zašto. Izvinjavala se roditeljima što im je priredila ovako neprijatnu.situaciju i što su morali da zovu policiju, pa je vratila novac, približno oko 20.000 eura, piše Kurir.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










I Čola i njegova supruga su bili iznenađeni njenim priznanjem, posebno jer nikad nije bila problematična. Ipak, nisu se naljutili na nju, već su joj rekli da nije u redu što je to uradila, te da uvijek treba da bude iskrena s njima.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nova prijateljstva i druženja na terenima Sportskih igara mladih širom BiH

Nova prijateljstva i druženja na terenima Sportskih igara mladih širom BiH

DNEVNJAK – Lidl

DNEVNJAK – Lidl