in

HILJADE CRVENIH RUŽA ZA NADICU ADEMOV! Pjevačica predstavila novi album

HILJADE CRVENIH RUŽA ZA NADICU ADEMOV! Pjevačica predstavila novi album
Slatka-Tajna.Eu

Deset godina karijere i skoro tri godina rada na pjesmama Nadice Ademov kulminirali su spektakularnom promocijom na kojoj je predstavila album “Šapat vetrova”.
U klubu “Topčiderac” mlada zvijezda okupila je kolege, saradnike, porodicu i prijatelje i premijerno su mogli da čuju 12 novih pjesama. Da nije žalila novac kada je posao u pitanju Nadica je pokazala i tako što je za svaku snimila visokobudžetni spot.

  • Izuzetno sam uzbuđena i sretna što je ovaj projekat u koji smo uložili mnogo ljubavi, vremena i kreativnosti konačno ugledao svijetlost dana. Hvala svima koji su mi tokom ovih deset godina pomogli da stignem ovdje, a najviše hvala publici, ovo je moj način da im se odužim za podršku. Sve pjesme mogu se čuti na mom zvaničnom jutjub kanalu i presretna sam zbog prvih reakcija koje sam dobila- rekla je vidno uzbuđena Nadica koja je blistala u raskošnoj srebrnoj haljini, a njeno obraćanje pozdravili su gromoglasnim aplauzom i mnogi drugi koji su došli da joj pruže podršku.
    Po završetku zvaničnog dijela, Nadica se družila sa gostima i brojnim predstavnicima medija, koji su uživali u piću u restoranu “Topčiderac” koji ja specijalno zbog nje bio dekorisan cvijećem i svećama a najupečatljiviji element bila su dva velika slova sa njenim inicijalima, ukrašena hiljadama crvenih ruža.

Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ima li efekata susreta Dodika i Putina?

Ima li efekata susreta Dodika i Putina?

Novo lice na današnjem treningu Sarajeva

Novo lice na današnjem treningu Sarajeva