in

BARBARA BOBAK OGOLILA DUŠU O VEZI SA DARKOM LAZIĆEM: Sve je bilo baksuzno

BARBARA BOBAK OGOLILA DUŠU O VEZI SA DARKOM LAZIĆEM: Sve je bilo baksuzno
Slatka-Tajna.Eu

“Ne treba baš svi da vide kako se ti osjećaš”, kaže Barbara Bobak, pjevačica i bivša djevojka Darka Lazića, koja je u posljednje vrijeme imala turbulentan period.

Darkovi ispadi u javnosti, vožnja u alkoholisanom stanju, kao i raskid vjeridbe sigurno su uticali na nju, ali kako sama kaže, naučila je da više ništa ne može da joj pokvari dobro raspoloženje.

Pjevačica je ogolila dušu i iskreno govorila o stvarima koje javnost nije znala. Za početak priznala je kako je naučila da se nosi sa svim životnim nedaćama i uprkos svemu uvijek ima osmijeh na licu.

– Prije nego što sam krenula u gostovanja po raznim televizijama i punila klubove, radila sam svirke, svadbe, i te neke privatne proslave gdje nikad ne znaš ko će da ti priđe i moraš uvijek da budeš nasmijan, bez obzira da li je neko pijan, da li drži nož, pištolj ili novac, uvijek moraš da budeš ljubazan- istakla je Barbara i otkrila da je neprijatnih situacija na njenim svirkama ipak bilo, ali je naučila da se nosi sa tim i izbjegne fatalne posljedice.

– Bilo je situacija gdje sam znala da je bilo prisutno oružje i ostalo, ali umijem da balansiram i da napravim odnos sa tim ljudima da me više gledaju kao sestru, a ne kao komad mesa. Uvijek se obučem svedeno, jer uvijek znam gdje ide, tako da problema nije bilo – priznala je pjevačica koja je preko noći postala poznata zahvaljujući vezi sa Darkom Lazićem.

Svjesna je da je publicitet koji je dobila objelodanjivanjem veze sa zvijezdom “Granda” bio koristan i da je njihova ljubavna priča uticala i na njen posao.

– Uticala je u smislu da sam preskočila dosta stepenika, jer sam se pojavljivala u nekim emisijima u kojima se tada sigurno ne bih pojavila, jer nisam imala portfolio za to. Počela sam preko noći da se pojavljujem na naslovnim stranama i samim tim se dosta ljudi pitalo ko je ovo – iskrena je Barbara koje je priznala i šta je naučila iz veze sa Darkom koja je bila pod budnim okom javnosti:

– Da svaku buduću vezu krijem kao zmija noge, to prvo. Drugo, da je krijem kao zmija noge i treće da je krijem kao zmija noge (smijeh).

Iako je njihova veza u početku bila idilična, pa čak je trebalo da bude krunisana brakom, vremenom se pokazalo da ipak nisu bili jedno za drugo. A na pitanje da li su joj mediji, koji su ih konstatno pratili u stopu, izbaksuzirali svadbu, odgovorila je:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nemam pojma, to sad da nagađam kako, šta i zašto, da li je neko izbaksuzirao. Sve je baksuzno i hajde, bilo, prošlo, završilo se, svima sve najbolje, njemu pogotovo!

Pjevač je nedavno na Instagramu objavio njihovu staru fotografiju, nakon čega su svi mediji pisali da su se pomirili, a pjevač brže bolje istu i obrisao. Ipak, Barbara i za to ima opravdanje, iako je i sama bila zatečena kada je za objavu saznala.

-Ni prvi ni posljednji put da se tako nešto slučajno okači, tako da… On je ovako vrlo stručan po pitanju telefona i društvenih mreža… Ne znam, sjećam se samo da me je zvao PR dok sam vozila, da mi se usijao telefon, ali nisam znala o čemu se radi. Dok sam stigla na odredište već je slika nestala, a pušteni su naslovi. Ali eto, svaka čast novinarima na ažurnosti, stvarno sam prijatno iznenađena da je toliko ispraćeno – istakla je Barbara.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

JADRANKA JE POČELA IZ INATA: Prvi album Jadranke Stojaković objavljen prije 41 godinu.

JADRANKA JE POČELA IZ INATA: Prvi album Jadranke Stojaković objavljen prije 41 godinu.

Cesc Fabregas bez kluba, donio je odluku šta dalje

Cesc Fabregas bez kluba, donio je odluku šta dalje