in

Anica Milenković bila je zvijezda 90-ih, a onda je nestala bez traga! Evo kako izgleda i čime sa bavi danas

Anica Milenković bila je zvijezda 90-ih, a onda je nestala bez traga! Evo kako izgleda i čime sa bavi danas
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Anica Milenković započela je sjajnu karijeru krajem osamdesetih godina, a tokom 90-ih je postala jedna od poznatijih i plaćenijih pjevačica. Proslavila hitom “Na lančiću ime tvoje”, a iako je prošlo puno godina od tad, još uvijek nije zaboravljena.

Godine 2007. otišla je na turneju po Americi i odlučila je da se više ne vrati. Danas živi na Floridi i sama podiže sina Filipa i kćerku Barbaru. Osim pjevanjem, bavi se i drugim poslovima.

Anica održava stanove i kuće, radila je kao nadzornik spremačica u jednoj banci, a također i brine o starim ljudima. Ona se sada osvrnula na to što su pojedini ljudi u negativnom kontekstu pominjali poslove koje radi daleko od domovine.

– Pominjali su me, ali ne onako kako sam ja htjela i kako sam očekivala. Ako me već pominju, neka me pominju za dobre stvari koje sam uradila, a ne radi njihovog marketinga. Da sam htjela nešto da sakrijem ili da se stidim nečega, ja ne bih pričala o tome. Ne stidim se svog posla koji radim van pjevanja, mada svi mi kažu da je dobro dok me pominju – rekla je pjevačica

– Pjevam i dalje Bogu hvala, što se tiče nastupa uglavnom radim veselja, svadbe i krštenja. Tako sam počela, to i dan danas volim da radim, tako da meni posla ne manjka i veoma sam sretna zbog toga – dodala je ona.

Kako kaže, na život u Americi se sada u potpunosti navikla.

– Adaptirala sam se, ovdje su mi djeca i život ovdje izgleda kao i svuda, gdje god čovjek da živi mora da radi, jedino što sam ja na Floridi i nema zime i snijega, to baš volim – rekla je Anica.

(express/alo)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

motokultivator.3GP

motokultivator.3GP

Pronađeno tijelo muškarca u moru kod Ugljana

Pronađeno tijelo muškarca u moru kod Ugljana