in

Vaš apartman online za 48h / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Približava se nova sezona, a Vaš apartman još nije na Bookingu? Javite se agenciji ProBooker i Vaš objekt može biti na Bookingu i ostalim prodajnim stranicama već za 48 sati!!

Online rezervacije su u porastu od 170% za razliku od prethodnih godina. S povećanjem dostupnosti Vašeg smještaja online za turiste diljem svijeta, povećava se i broj rezervacija za Vaš objekt.

Jednostavno je, dostavite fotografije i kratke podatke o objektu na [email protected], a za sve ostalo će se pobrinuti ProBooker, agencija s dugogodišnjim iskustvom u Bosni i Hercegovini.

VAŠ APARTMAN ONLINE ZA 48 SATI!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Što dobivate u suradnji s ProBookerom?
– Oglašavamo i vodimo Vaš objekt na svim važnijim svjetskim stranicama za rezervacije kao što su Booking, Airbnb, Expedia, Home Away, itd.
– I dalje možete sami oglašavati i popunjavati vaš smještaj putem Facebooka ili Instagrama, bitno je samo da zatvorite te datume u našoj aplikaciji.
– S nama imate mogućnost naplate kreditnih kartica gostima koji žele platiti na taj način.
– Pratite dolaske i odlaske za Vaš objekt kroz našu mobilnu aplikaciju gdje u stvarnom vremenu dobivate notifikacije o svakoj novoj rezervaciji.
– Svaki objekt dobije svog vlastitog prodajnog agenta koji se brine o popunjenosti objekta i maksimalnom broju prodanih dana.
– ProBooker naplaćuje samo ugovorenu Agencijsku naknadu u postotku od ostvarenih rezervacija preko online rezervacija, nema drugih mjesečnih ni godišnjih plaćanja.

PR  / ProBooker

ProBooker stranica za rezervacije
Uz sve važnije svjestske stranice za rezervacije poput Bookinga, Vaš smještaj će biti dostupan i na našoj stranici za rezervacije https://smjestaj.probooker.ba gdje gosti mogu rezervirati uz popust od 10%.

Javite se za besplatne konzultacije na:
+387 63 325 221
+387 63 085 740
[email protected]
https://probooker.ba/
https://www.facebook.com/probookerba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nova pobjeda futsal bh. reprezentacije, šest golova u mreži Crnogoraca

Oženio se sin Đorđa Balaševića, mladenka blistala u tradicionalnoj haljini: Zaprosio je u Izraelu, a šest mjeseci čekao je… – Senzacija