in

NA NJIMA JE SVE PRIRODNO! Ove poznate dame sa estrade kunu se da nisu išle pod nož

NA NJIMA JE SVE PRIRODNO! Ove poznate dame sa estrade kunu se da nisu išle pod nož
Slatka-Tajna.Eu

Obavezni dio javnog života poznatih dama sa estrade postale su čuvene estetske korekcije. Međutim, neke od najpoznatijih pjevačica dobar izgled duguju samo genetici, priodnom starenju i redovnoj njezi koja ne podrazumjeva botoks, hijarulon i poteze hirurškog noža.

Veri Matović na fizičkom izgledu mogu da pozavide i mnogo mlađe koleginice. Ipak, pjevačica u 74. godini tvrdi da nikada nije posjetila estetskog hirurga, te da je za njen izgled zaslužna majka priroda.

– Nemam ništa vještačko na sebi. Sve je majka priroda. Ne kritikujem one koji to rade, ako im nije dobro, ispaštaće. Narod mnogo voli prirodu. Nemam botoks i ne želim – ispričala je Vera.

Neda Ukraden napunila je 70 godina, a ova dama zanimljivim priznanjem inspiriše mnoge žene.

– Živi sam demant biologije, medicine i svih komplementarnih nauka jer sada tek živim najbolje u svom životu. Mogu da budem primjer i putokaz kako žena ne treba da bude otpisana sa 45-50 godina, jer je u pitanju velika neistina. Kada sačuvate svoje zdravlje i ulažete u svoj izgled, možete biti vitalni u bilo kom životnom dobu. Ne bojim se i s ponosom ističem svoje godine. I jedna sam od rijetkih pjevačica koja javno govori o svojim rođendanima i o broju godina. A i dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu – istakla je pjevačica.

Nešto mlađe pjevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska nemaju ništa protiv operacija u cilju boljeg izgleda, ali iz straha ostaju odane prirodnom izgledu. Zlata nikada nije korigovala svoje lice, ali jedne intervencije na koljenu se nerado sjeća. Iako do sada ništa nije mijenjala na svom licu, ona kaže da je prije nekoliko godina imala estetski zahvat zbog koga je nedjeljama bila u bolovima.

(express/pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nije normalno da su zvezdaši protiv Piksija

Nije normalno da su zvezdaši protiv Piksija

Esad’s only wish – to find the remains of his family killed in 1992 Bikavac fire

Esad’s only wish – to find the remains of his family killed in 1992 Bikavac fire