in

RAT UŽIVO: Ruski agresori raketirali Milolajev, ima mrtvih i ranjenih, snimke američkih legionara u borbama protiv ruskih okupatora…

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”\/img\/vijesti\/2022\/06\/fvbm-ddwyaaw_pm.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2022\/06\/fvbm-ddwyaaw_pm.jpg”,”caption”:””,”bg”:”595a5c”},{“img”:”\/img\/vijesti\/2022\/06\/fvbdmyqwqay8xjp.png”,”full”:”\/img\/vijesti\/2022\/06\/fvbdmyqwqay8xjp.png”,”caption”:””,”bg”:”2f2d2e”},{“img”:”\/img\/vijesti\/2022\/06\/fvyv8jfwuaao42b.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2022\/06\/fvyv8jfwuaao42b.jpg”,”caption”:””,”bg”:”47403a”},{“img”:”\/img\/vijesti\/2022\/06\/fvzwvjlwaaiuemh.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2022\/06\/fvzwvjlwaaiuemh.jpg”,”caption”:””,”bg”:”2e3f24″}]

07.45. Rusi raketirali Mikolajev, ima mrtvih i ranjenih, javljaju ukrajinski mediji.

07.30 Objavljene snimke američkih i drugih stranih legionara zajedno s ukrajinskim jedinicama tokom bitaka za Severodonjeck.

07.00 Čelnici Francuske, Njemačke i Italije obećali su jučer, u posjetu Kijevu, podržati nastojanja Ukrajine za pridruživanje Europskoj uniji. Macron je rekao da sva četvorica nazočnih čelnika EU podržavaju ideju o dodjeljivanju Ukrajini “trenutnog” statusa kandidata za članstvo u EU.

Danas bi trebala biti donesena odluka Europske komisije o statusu Ukrajine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


06.00 Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski opisao je posjetu Kijevu čelnika Francuske, Njemačke, Italije i Rumunjske kao “povijesni dan” za njegovu zemlju.

“Ukrajina uživa potporu četiri moćne europske države”, rekao je u svom večernjem videoobraćanju, dodajući da je Ukrajina sada bliža Europskoj uniji nego ikad od njezine neovisnosti.

Očekuje se da će Europska komisija danas objaviti ocjenu o tome treba li Ukrajini dodijeliti status kandidata za članstvo u EU, što je ključni korak u dugom procesu dobivanja punopravnog članstva u bloku.

Europa bi mogla napisati novu priču o slobodi i “konačno eliminirati sivu zonu između EU i Rusije” zahvaljujući hrabrosti ukrajinskih muškaraca i žena, rekao je Zelenski.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

REKAO MI JE DA NEMAM DJECU JER SAM ZLA: Za Dalilu je Car samo vazduh, hoće da bude gospođa

Balkon, oaza mira i opuštanja u ljetnim danima