in

Strast je bila jača od razuma: Ana Nikolić pala na Lukasa, svi detalji tajne veze! – Senzacija

Strast je bila jača od razuma: Ana Nikolić pala na Lukasa, svi detalji tajne veze! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Kada se pročulo da je došlo do problema oko autorskih prava na pjesmu “Provjereno”, niko nije očekivao da će svađa Ane Nikolić i Milice Pavlović dospjeti do ovih razmjera i naposlijetku navesti druge pjevače da se u konflikt uključe.

Prvo je na stranu bivše djevojke Ane Nikolić stao Aca Lukas, čime je direktno povrijedio prijateljicu Milicu Pavlović o kojoj je doskoro govorio sve najbolje. Lukas je jasno svojim postupcima stavio do znanja da stara ljubav zaborava nema, te da je u stanju svim svojim bićem da brani bivšu izabranicu i uprkos svemu, čak i ako možda ona nije u pravu, napadne one koji joj se suprotstavljaju.

Svi komentarišu da je to što su Aca i Ana prije deceniju – deceniju i po imali očigledno bilo više od prolaznog flerta i kratke veze, jer u suprotnom se Lukas na ovaj potez ne bi odlučio. Anina i Acina romansa nije bila dugog staža, ali je bila vrlo strastvena i intenzivna. Vlasnica hita “Januar, januar” navodno je tada zbog folk pjevača prevarila izabranika, biznismena Matiju Ćorkovića, snimili su čak i duet “Šizofrenija”, ali su nažalost ubrzo odnos prekinuli, spekulisalo zbog toga što je Lukas odlučio da život nastavi kraj Danijele Vranić.

Godine su prošle od posljednje riječi podrške koju je Aca uputio Ani, ona se u međuvremenu udala za Stefana Đurića Rastu sa kojim je dobila i dijete, dok je Lukas uplovio u brak sa Sonjom Šašić sa kojom ima kćerku, a po svemu sudeći osjećanja sa njegove strane nisu se promijenila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Priča da je Milica Pavlović snimila pjesmu za koju je Ana otpjevala demo pa od nje odustala, pa odlučila sad da ga objavi, uzburkala je Lukasa koji je osim sa dugogodišnjom prijateljicom, zaratio i sa Jelenom Karleušom, a sve zbog stare ljubavi, koja mu očigledno budi divna sjećanja. Teške riječi na kontno koleginica pale su sa Lukasove strane, što je pomalo zbunilo javnost, ali očigledno je da folk pjevač ima i više nego dovoljno razloga za to.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jaran i Remzo na rubu fizičkog obračuna (Noćna Mora)

Jaran i Remzo na rubu fizičkog obračuna (Noćna Mora)

Amerika je nogometni rudnik za državne selekcije BiH

Amerika je nogometni rudnik za državne selekcije BiH