in

ŠOK NA SUĐENJU ZORANA MARJANOVIĆA: Jelena je bila živa, pokušala je izaći iz kanala

ŠOK NA SUĐENJU ZORANA MARJANOVIĆA: Jelena je bila živa, pokušala je izaći iz kanala
Slatka-Tajna.Eu

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je ubio suprugu Jelenu, inače pjevačicu Granda. Marjanović je stigao u Palatu pravde sa advokatima, a nešto kasnije im se pridružio i advokat Zarić.

Vještak Dušan Keckarević saslušan je i naveo da na odjeći Marjanovića nisu nađeni tragovi krvi, a da bi prema povredama trebalo da ih ima. Keckarević je pojasnio da je Jelena ubijena u kanalu, jer na to ukazuju svi tragovi, a da trag klizanja sa druge strane kanala pokazuje da je bila živa i pokušala da izađe. Vještak je govorio i o tragu koji je nađen u kolima na zadnjem sjedištu, rekao je da je njega mogla da prenese druga osoba, predmet, ali i sama Jelena Marjanović.

Na suđenju su prikazane i fotografije sa uviđaja i fotografije odjeće Jelene i Zorana koja je vještačena. Sudija je odlučila da se ne prikažu slike tijela na mjestu zločina i sa obdukcije. Zoran je sve vrijeme pratio monitor, a kada je sudija pomenula tijelo vidjelo se da mu je teško, imao je tužan izraz lica i gutao je knedle.

Najavljene su završne riječi pošto više nema dokaza. Trenutno se odlučuje kada će biti održane.

Zločin se, da podsejtimo, dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a tijelo nesretne žene otkriveno je dan kasnije u kanalu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zoran Marjanović uhapšen je u septembru 2017. godine, a u pritvoru je bio do jula 2018.

(express/kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Novi Multivan dobio pet zvjezdica na Euro NCAP testiranju

Novi Multivan dobio pet zvjezdica na Euro NCAP testiranju

Brazilac pojačao zadnju liniju Širokog Brijega

Brazilac pojačao zadnju liniju Širokog Brijega