in

ŠOK NA SUĐENJU ZORANA MARJANOVIĆA: Jelena je bila živa, pokušala je izaći iz kanala

Slatka-Tajna.Eu

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je ubio suprugu Jelenu, inače pjevačicu Granda. Marjanović je stigao u Palatu pravde sa advokatima, a nešto kasnije im se pridružio i advokat Zarić.

Vještak Dušan Keckarević saslušan je i naveo da na odjeći Marjanovića nisu nađeni tragovi krvi, a da bi prema povredama trebalo da ih ima. Keckarević je pojasnio da je Jelena ubijena u kanalu, jer na to ukazuju svi tragovi, a da trag klizanja sa druge strane kanala pokazuje da je bila živa i pokušala da izađe. Vještak je govorio i o tragu koji je nađen u kolima na zadnjem sjedištu, rekao je da je njega mogla da prenese druga osoba, predmet, ali i sama Jelena Marjanović.

Na suđenju su prikazane i fotografije sa uviđaja i fotografije odjeće Jelene i Zorana koja je vještačena. Sudija je odlučila da se ne prikažu slike tijela na mjestu zločina i sa obdukcije. Zoran je sve vrijeme pratio monitor, a kada je sudija pomenula tijelo vidjelo se da mu je teško, imao je tužan izraz lica i gutao je knedle.

Najavljene su završne riječi pošto više nema dokaza. Trenutno se odlučuje kada će biti održane.

Zločin se, da podsejtimo, dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a tijelo nesretne žene otkriveno je dan kasnije u kanalu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Zoran Marjanović uhapšen je u septembru 2017. godine, a u pritvoru je bio do jula 2018.

(express/kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novi Multivan dobio pet zvjezdica na Euro NCAP testiranju

Brazilac pojačao zadnju liniju Širokog Brijega