in

RADIKALAN POTEZ: Milica Pavlović precrtala kolege, evo koga je sve poslije drame oko pjesme otpratila na Instagramu! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Milica Pavlović rešila je da povuče drastičan potez nakon cele drame oko njene pesme.

Milica je javno govorila o ponašanju koleginice Ane Nikolić koja na nastupima peva njenu pesmu kao svoju, pa je sada otišla korak dalje. Pavlovićeva je otpratila skoro sve pevače sa svog Instagrama.

Prva koja joj je javno Milici pružila podršku je njena koleginica Jelena Karleuša, koja je i ostala na listi prijatelja. Osim nje, tu su i dalje Saša Matić, Ana Bekuta, Sloba Radanović, Saša Kovačević…

Oni koji joj nisu pružili podršku, nisu više na njenoj listi prijatelja na Instagramu. Provereno precrtane su Uraganke, Aleksandra Prijović, Teodora Džehverović, Radiša Trajković Đani, Milica Todorović, Jana Todorović i drugi.

Podsetimo, Pavlovićeva je odlučila da prekine medijsku tišinu i dotakla se ove stituacije koja se do sada nije dogodila na estradi, i uputila Ani Nikolić žestoku poruku u emisiji “Amidži šou”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ne želim da sažaljevam sebe, poštujem sebe, nemam nijednu crnu mrlju. Ovo nije u redu, ovo nije lepo. Ana na društvenim mrežama tu demo verziju postavlja, najavljuje nastupe sa tom pesmom, a Braja je meni prodao tu pesmu, imam ugovor, i samo ja. Ana ima pravo da izvodi finalnu verziju, al’ ne takvu, sa drugim tekstom. Zbunjuje publiku, ona će sigurno ovo gledati. Ana, sram te bilo! Sram te bilo imena, karijere, kao klinka sam gledala u nju, zamišljala da budem zvezda. Od nje je objavljen snimak. Danas je objavljen snimak kao zvanična njena numera. Ja nju ne poznajem, očekivala sam da će me pozvati, ali nije. Ovo je dno dna što radi, ona sad ovo i te kako koristi. Meni da se desilo tako nešto, živa bih se pojela. Zvala bih je i kupila pesmu da joj odnesem, da se iskupim za to. Izvinila bih se, jer sam ja takva – rekla je ona tom prilikom.

Kurir.rs/K.Đ.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Brazilac pojačao zadnju liniju Širokog Brijega

‘Uništavanje Partizanskog groblja u Mostaru je terorizam’