in

Sram je bilo svog imena i karijere: Milica Pavlović bijesna nakon skandala! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Milica Pavlović nije se oglašavala nakon skandala koji je nastao kada se pojavio demo snimak njenog hita “Provjereno” u izvedbi njene koleginice Ane Nikolić.

Naime, Ana je na jednom nastupu na beogradskom splavu otpjevala Milicinu pjesmu „Provjereno“, ali u izmijenjenoj verziji.

Pjesmu „Provereno“ je tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja prvo ponudio Ani, koja je snimila demo verziju, ali na je na kraju ipak odustala od kupovine pjesme jer joj nije legla.

Nedugo zatim, pjesmu je kupila Milica, snimila je, objavila na albumu – i pjesma je postala pravi hit. A onda je prije nekoliko dana na nastupu Ana otpjevala „Provjereno“, i sve bi to bilo u redu da ju je izvela u originalu, kako ju je Milica i snimila.

Međutim, Ana je otpjevala svoju demo verziju, sa izmijenjenim tekstom, što je izazvalo buru na društvenim mrežama, a povodom toga Ana i Milica se nisu oglašavale.

Pavlovićeva je sada odlučila da prekine medijsku tišinu i navodno se dotakla ove stituacije i uputila Ani Nikolić navodno žestoku poruku u emisiji “Amidži šou”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, svoje karijere – rekla je Pavlovićeva u emisiji.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Finci tvrde da je VAR radio u korist Bosne i Hercegovine

RAT UŽIVO: Novi raketni napad na Lavov, ranjeno dijete, sukob ukrajinske i ruske vojske u ruskoj regiji Kursk…