in

ODLIČNA KUHARICA: Barbari Bobak ne smetaju nokti

ODLIČNA KUHARICA: Barbari Bobak ne smetaju nokti
Slatka-Tajna.Eu

Barbara Bobak osim što izuzetno pjeva, priznaje da se podjednako dobro snalazi i u kuhinji.

Za razliku od mnogo djevojaka njenih godina koje se skoro pa hvale kako ne znaju ništa da naprave, Barbara može da se ponosi time što je vrsna domaćica.

– Hljeb ne mijesim jer što bih kad mogu da ga kupim za 50 dinara. Ali, recimo volim da pravim zdravu hranu jer ne podnosim junk food, masno i to. Teško mi pada na želudac i onda uglavnom pravim grilovano ili kuhano povrće, pečenu ribu, piletinu… Uopšte mi nije ni ukusna nezdrava hrana, a i odvikla sam se od toga jer mi u kući to ne jedemo – priznala je pjevačica i dodala:

Ja čak ni slatko ne volim da jedem. Dok sam bila u Americi i radila bukvalno sam gladovala, imala sam baš veliki problem da nađem da pojedem nešto normalno – zaključila je ona.

Kako je uvijek tip top sređena, isfrizirana i sa dobrim manikirom koji krasi njene preduge nokte, Bobakova je objasnila i kako se to snalazi u pripremi hrane i da li joj nokti smetaju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Imam jako dugo nadograđene nokte, navikneš, postanu kao dio tvoje ruke, i ne osjetiš da ti nešto smeta rekla je u emisiji ”Zvezde Granda Specijal”.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Hadžihafizbegović: Vučić se pita i o ispaši pčela, odajem mu ogromno priznanje

Hadžihafizbegović: Vučić se pita i o ispaši pčela, odajem mu ogromno priznanje

Mujo i Haso vicevi

Mujo i Haso vicevi