in

Zavirite u unutrašnjost Brenine jahte koju je platila 6 miliona eura: Ima 6 spavaćih soba i sve pršti od luksuza

Slatka-Tajna.Eu

Lepa Brena objavljivala je fotografije svoje jahte, no nije pokazivala njenu unutrašnjost kao što je to učinila njena prijateljica.

Lepa Brena (61) jedna je od najpopularnijih pjevačica u regiji, a njena duga karijera omogućila joj je da uživa u nekim luksuzima.

Tu se ubraja i njena jahta za koju su srbijanski mediji pisali da su je ona i suprug Slobodan Boba Živojinović (58) platili šest miliona eura. Duga je 30 metara i ima šest spavaćih soba, kako je svojedobno ispričala pjevačica.

Ipak, nije pokazivala unutrašnjost jahte. Kako iznutra izgleda luksuzno plovilo, jednom prilikom je otkrila Mirjana Antonović, prijateljica Lepe Brene koja je objavila fotografije na Facebooku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Par sličica s Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna pa nisam mogla u potpunosti uživati, napisala je tada Mirjana.

Na fotografijama se mogao primijetiti prostrani dnevnik boravak s velikim televizorom i mramornim stolom ispunjenim hranom. Jedna od spavaćih soba ima svoju kupaonicu, a ručnici su brendirani i u boji pločica.

– Pa to je jedan lijep brodić s pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi priuštiti nešto jer je bila specifična situacija, rekla je svojedobno Lepa Brena za srpske medije.

– Nismo se mogli družiti, mogli smo samo ploviti. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam cijelog života zaista željela, ploviti i biti na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla obići sve što sam željela, dodala je pjevačica.

Ranije je i pozirala ispred jahte za koju su srbijanski mediji pisali da je njena, a jedna od destinacija koju je obišla je bila Albanija.

– Putujemo zato što su putovanja, raznolikosti i udaljenost, tajni osvježivači kreativnosti našeg uma, napisala je Lepa Brena uz fotografiju na Instagramu.

Izvor: story.hr

(S.P.)

The post Zavirite u unutrašnjost Brenine jahte koju je platila 6 miliona eura: Ima 6 spavaćih soba i sve pršti od luksuza appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DŽEMO HRU U SARAJEVU SNIMIO AUTOBIOGRAFSKU PJESMU: “Almedina” je moj konačni oproštaj od nesretne ljubavi

Kao Feniks iz pepela: Noć emocija i veliki povratak kultnog kluba