in

Operacijama nema kraja: Teu Tairović svi znate, a ovo je njena majka – Senzacija

Operacijama nema kraja: Teu Tairović svi znate, a ovo je njena majka – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Tea Tairović trenutno je u žiži interesovanja zbog albuma koji je izbacila, a mnogi su se pitali kako izgleda njena majka.

Tea je vrlo atraktivna, a ljepotu je prema mišljenju mnogih naslijedila od majke, Božice Malević.

Teina majka je bila velika podrška kćerki još dok se ona takmičila u “Zvezdama Granda”, pa su tako svojevremeno, kad bi pjevačicu vidjeli na snimanjima “Grandovih” emisija s mamom, mnogi mislili da joj je drugarica.

Teina majka je vitka plavuša koja je, kao i njena kćerka, pobornik plastične hirurgije. Voli da se dotjeruje i da nosi skupe krpice. Božica je, inače, jedno vrijeme radila i kao voditeljka i profesorka, a ono što je posebno interesantno je i da se pojavila u spotu za pjesmu Miloša Bojanića, gdje joj je partnera glumio voditelj Zoran Pejić Peja.

Inače, Božica se više ne pojavljuje u javnosti, ali njena kćerka ponekad okači neku sliku s mamom, čisto da napravi haos među muškim fanovima. Tea nikad nije krila koliko je bliska sa svojom majkom.

– Mamu pitam za sve, i za karijeru, za odnose s ljudima, kolegama, za ljubavne probleme, mama uvijek najbolje zna. Mama mi se miješa i u ljubavne odnose (smijeh). Pretjerujem i ja malo, ne miješa se mama baš u sve, ali uvijek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili ako se ja ponašam loše, ona mi skrene pažnju. Ne upliće mi se previše u život, ali svaki put kad to uradi, ona je u pravu – izjavila je prije nekoliko mjeseci Tea u emisiji “DeToxic”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvor: Espreso

 

 

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

I TATA BI BIO PONOSAN: Nikolina Pišek tužna bodrila kćerku

I TATA BI BIO PONOSAN: Nikolina Pišek tužna bodrila kćerku

The Books Of Knjige – Kviz

The Books Of Knjige – Kviz