in

ASA Banka predstavlja ponudu Bez dileme!

ASA Banka predstavlja ponudu Bez dileme!
Slatka-Tajna.Eu
ASA Banka predstavlja ponudu Bez dileme!

„Bez dileme“ je simbolični naziv kampanje koja ima za cilj da klijentima pomogne da realizuju sve svoje planove. Sa idealnom kombinacijom iznosa, roka otplate, atraktivne kamatne stope i dodatnim pogodnostima imate priliku da zamijenite namještaj ili kupite novi automobil, ali i odete na dugo planirano putovanje

„Svi smo se ponekad našli u situaciji kada smo poželjeli više stvari istovremeno, ali nismo mogli odlučiti šta je veći prioritet. U nastojanju da svojim klijentima olakšamo izbor i omogućimo bezbrižno ljeto, kreirali smo akcijsku ponudu koja obuhvata jedinstvene uslove na tržištu. Kao najveća domaća Banka pratimo potrebe bh. stanovništva i nastojimo kontinuirano razvijati svoje usluge kako bi odgovorili sa najkvalitetnijom ponudom,“ poručuju iz ASA Banke.

Nenamjenski i zamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.0000 KM, sa rokom otplate do 10 godina i kamatnom stopom već od 0,00 posto (EKS 0,65 posto).

Pored odličnih uslova finansiranja klijenti u sklopu akcije imaju i dodatne pogodnosti i to:

  • Bez naknade za obradu kredita
  • Jedinstvene kamatne stope
  • Brzo i jednostavno do gotovine
  • 3 mjeseca bez naknade za VIP ili PREMIUM pakete kojima klijenti ugovaranjem ostvaruju dugoročne uštede kroz niže cijene proizvoda sadržane u paketu

Sinergijom usluga i proizvoda dvije banke, te još širom mrežom poslovnica i bankomata u cijeloj BiH, ASA Banka nastavlja svoju misiju poboljšanje i unapređenje sveukupne ponude uz visok stepen kvaliteta usluga pružajući oslonac bh. stanovništvu i privredi.

Akcija vrijedi do 25.06.2022. godine.

Više informacija pronađite na web stranici ili posjetite najbližu poslovnicu.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
The Books Of Knjige – Kviz

The Books Of Knjige – Kviz

Mišo Marjanović objavio uži spisak bh. kadeta

Mišo Marjanović objavio uži spisak bh. kadeta