in

Komentari ne prestaju: Nova supruga Mustafe Sandala nije ni do koljena Emini Jahović! – Senzacija

Komentari ne prestaju: Nova supruga Mustafe Sandala nije ni do koljena Emini Jahović! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Oženio se Mustafa Sandal, bivši suprug Emine Jahović, a njegova izabranica Melis Sutšurup na vječnu ljubav zaklela mu se na romantičnoj ceremoniji u Rimu.

Turski pjevač i bivši suprug pop zvijezde Emine Jahović gala slavlje i luks vjenčanje najavljivao je nedeljama unazad, a sad su konačno isplivale slike nekoliko dana od vjenčanja. Mnogi ipak ne mogu da sakriju oduševljenje atraktivnom plavušom i njenom nevjerovatnom ljepotom.

Da je sve prošlo u savršenom redu govori i činjenica da se intimno venčanje održalo u turskoj ambasadi u Rimu, a da će gala slavlje za porodicu i prijatelje trajati čak dva dana i tu u ljetovalištu Marmaris od 10. do 12. juna kako je i najavljivao Mustafa.

Smještaj i prevoz za gala proslavu gostima je obezbijedio mladoženja. Par će 10. juna organizovati „grčko veče“ u restoranu hotela, narednog dana će imati vjenčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gdje će se održati zabava. Vjenčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra.

Prelijepa Melis oduševila je elegantnom vjenčanicom, nešto kraćem i užeg kroja, a mnogi nisu odoljeli da uporede Muistafinu sadašnju ženu sa bivšom. Iako je i tada Mjustafa dao basnoslovnu cifru za njegovo i Eminino vjenčanje mnogi ipak spekulišu da je vjenčanje s Melis ipak odrađeno stilski i za pamćenje.

Iako, bez obzira na sve pamtimo i koliko je Emina bila lijepa i sretna u trenutku svog vjenčanja s Mustafom.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
Via Media preuzima Rent a PR Consulting

Via Media preuzima Rent a PR Consulting

Stadion federalnog prvoligaša potpuno potopljen

Stadion federalnog prvoligaša potpuno potopljen