in

DORIS DRAGOVIĆ ZAVELA POZNATOG PJEVAČA! Pojavila se u njegovom spotu i pomutila mu razum

Slatka-Tajna.Eu

O emotivnom životu velike zvijezde Doris Dragović plele su se različite priče u njenoj mladosti, a ona iste nikad nije demantovala. Ipak, strasti su se stišale, kada se Doris 1990. godine udala za vaterpolistu Marija Budimira, sa kojim je u braku i dan danas.

Ljubavna priča Čole i Doris Dragović – Šta je rasplamsalo šuškanja o njihovoj navodnoj ljubavi
Šuškalo se sredinom osamdesetih godina prošlog vijeka da je “imala nešto” sa još jednom velikom zvijezdom ovih prostora, Zdravkom Čolićem. On je važio za neumornog zavodnika, vezivali su ga za svaku ženu koja bi prošla pored njega. A kada se temperamentna Splićanka pojavila u spotu za njegovu pjesmu “Ti možeš sve, al’ jedno ne”, neki su stavili prst na čelo. Doris i Zdravko čak su i na snimanju hita “Za milion godina” stajali jedno pored drugog, što je rasplamsalo šuškanja.

Mnogo godina kasnije Čola je objasnio o čemu se, zapravo, radilo.

– To je bio šou „Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj pješčari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sjećaš se?“ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pjevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pjevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(express/svetscandal)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svečano otvorena međunarodna kulturna manifestacija ”Mostarsko ljeto 2022” / Bljesak.info

Tzatziki, savršena ljetna salata