in

NesKoH posvetio novi singl mladim sportistima – „Sutra je već kasno“ – Hayat Production

NesKoH posvetio novi singl mladim sportistima – „Sutra je već kasno“ – Hayat Production
Slatka-Tajna.Eu

Novi singl koji predstavlja publici NesKoH je posvetio mladim sportistima, a nosi simboličan naziv „Sutra je već kasno“.

Ova pjesma je nastala u momentu kada sam pročitao neke od naslova domaćih medija vezano za naše mlade sportiste: „Naš najbolji bh. sportista skuplja novac za novu opremu“, „Naša skijašica čak 15 sekundi iza pobjednice“… – rekao je Nesko.

Poznato je da je u BiH praksa da se odnos i razumijevanje države prema sportu svode tek na uručivanje simboličnih nagrada sportistima nakon što donesu medalje sa svjetskih takmičenja osvojenih zahvaljujući njihovom trudu i podršci najbližih. neskoh

Svoju ljubav Nesko je prvobitno posvetio sportu. Bio je profesionalni skijaš.

Nekad imam osjećaj da sam prvo naučio da skijam, pa tek onda da hodam. Sa veoma dobrim rezultatima koje sam počeko da postižem, bio sam uspješan. Sa početkom rata sve se počelo mijenjati. To je bio najteži period za sve sportiste, ali ogroman inat i ponos što imam priliku da budem ambasador naše opkoljene države davao mi je nevjerovatnu snagu i energiju. Sa tri treninga dnevno postali smo prave neuništive mašine – otkrio nam je Nesko kroz smijeh.

Zbog nemogućnosti da napuste državu i dobiju potrebne papire, mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine nisu otišli na Evropsko takmičenje. Bilo je to prvo razočarenje označeno velikim upitnikom iznad glave.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Danas, kao bivši sportiska Nesko na svoj način šalje podršku svim mladim talentima. Da je Bosna i Hercegovina puna sportskih talenata potvrđeno je kroz mnoštvo primjera, međutim iza njihovih priča obično je, nažalost, vrlo mala ili nikakva podrška države.

Svako dijete ima svoje snove, a svaki san zahtjeva žrtvovanje. Da bi se postigli zavidni rezultati u sportu potrebno je dosta odricanja, ali i ljubavi i strasti prema odabranoj disciplini. Upravo to pokreće mlade i daje im „krila da polete“ ka vrhu. Ovom pjesmom ja im dajem neizmjernu podršku da ostvare svoje snove, bodrim ih iz sveg srca i duše jer zaslužuju samo najbolje – zaključio je Nesko koji predstavlja svoj novi singl.

„Sutra je već kasno“ snimana je na jugu Francuske, a mix i mastering se radio u Italiji. Kao što je već poznato da Nesko svakoj pjesmi nastoji dati jedinstven vizuelni svijet, ovaj spot kombinacija je vrlo talentovanog, mladog košarkaša koji gazi svoj put ka vrhu. Sa druge strane, spot predstavlja bend koji čini sve da prenese svoju pozitivnu energiju našim sportistima.

Singl „Sutra je već kasno“ možete poslušati u nastavku, a o ostalim planovima i projekta ovog umjetnika moći ćete saznati uskoro.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Na prvo pitanje… ( SA TITLOVIMA )

Na prvo pitanje… ( SA TITLOVIMA )

Entitetski zakon, stroga granica za privrednike u BiH

Entitetski zakon, stroga granica za privrednike u BiH