in

DESIO SE PEH: Mahir Mulalić uputio izvinjenje zbog pjesme koju nije realizovao

DESIO SE PEH: Mahir Mulalić uputio izvinjenje zbog pjesme koju nije realizovao
Slatka-Tajna.Eu

Prošlogodišnji pobjednik takmičenja ”Zvezde Granda” Mahir Mulalić osvojio je publiku svojom prvom pjesmom pod nazivom ”Đerdan”, a sada je došlo vrijeme za novi hit koji samo čeka momenat kada će biti objavljen.

Mjesecima unazad, Mahir je vrijedno radio, ali i pažljivo birao novu pjesmu kojom će se predstaviti publici u regionu te je odluka pala na nešto brži zvuk ali i provjerenu ekipu autora.

– Nova pjesma će biti u eteru jako brzo, a naziv je ”Daće Bog”. Mnogo mi se dopala već na prvo slušanje, puna je vedrine i pozitivine energije. S obzirom da ju je komponovao veliki Bane Opačić ne sumnjam da će se dopasti publici! Krasiće je aranžman takođe čuvenog Dušana Alagića, dok će spot raditi inovativna ekipa iz Zenice. Vrijedno radimo i vjerujemo da će odlično proći kod publike a da li će biti hit, to je u Božijim rukama – rekao je Mahir.

Ali, nekoliko mjeseci prije ovog projekta, Mahir je trebalo da izbaci još jednu pjesmu, što se nažalost nije dogodilo.

Iako ju je najavljivao, pjevač je odustao od toga da se njome predstavi iz sebi poznatih razloga, ali ljudski uputio izvinjenje ekipi koja je u tom trenutku sarađivala sa njim.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Napravio sam peh i pred publikom i pred autorima za pjesmu ”Rotiraš” zbog čega se ovim putem izvinjavam Mensuri Bajraktarević i Sašku Nikoliću koji je radio aranžman za tu pjesmu. Trebalo je da izađe u martu mjesecu, ali iz više razloga, ja sam tu pjesmu prestao da osjećam. Tako da obećavam da ću sljedeći put objelodaniti sve što imam tek kada budem znao sa sigurnošću da će se to i desiti – objasnio je Mulalić.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Žestoke borbe vode se u Sjeverodonjecku – ‘Rusi umiru kao muhe’

RAT UŽIVO: Žestoke borbe vode se u Sjeverodonjecku – ‘Rusi umiru kao muhe’

Turski kolač sa bademima – Recept

Turski kolač sa bademima – Recept