in

Maid Hećimović ogorčen negativnim komentarima zbog imena svojih blizanaca – Senzacija

Maid Hećimović ogorčen negativnim komentarima zbog imena svojih blizanaca – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Ajla Hećimović, supruga popularnog bh. pjevača Maida, prije dva dana je rodila dvojicu dječaka, a o tome je ponosni tata obavijestio javnost putem svog Instagram profila.

– Moja hrabra, divna i nevjerovatna supruga nam je danas 06.06.2022. u 40-toj sedmici rodila dva prekrasna sina! Najsretniji sam čovjek na svijetu! Leny – 2,900kg, 50cm i Andy – 3,420kg, 55cm, napisao je Maid.

Nakon što su mediji objavili ovu vijest, imena njihovih dječaka izazvala su duboku raspravu na društvenim mrežama. Nekima su se svidjela, drugima ne. Pitali smo Maida kako se osjeća jer je postao otac blizanaca, kako su njihova dječica, te kako komentira pometnju na društvenim mrežama zbog imena koja su odabrali za njihove dječake.

– Rođenje blizanaca je unijelo posebnu sreću i radost u naš život. Još uvijek je sve jako friško pa vam tačno ne mogu reći i sumirati osjećaje. Znam samo da je sreca dupla i da mi se čini da još nismo svjesni svega. Porođaj je prošao odlično, bebe su super, mama se dobro osjeća. Dogurala je do 40. sedmice s blizancima, što je zaista podvig!

Njihov dvogodišnji dječak Rayan ne želi baš previše da priča o braći, kako kaže Maid, no dodaje da će se morati naviknuti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Rayan je naručio da mu braća donesu motor na akumulator, pa smo se potrudili da mu ispunimo želju. Što se tiče rasprave koja se povela oko imena naših dječaka, Leny i Andy. Meni je to potpuno suludo. Naravno da se svakome ne sviđaju ta imena, kao što se ni meni ne sviđa svako ime, ali mi ne bi palo na pamet da komentarišem ime nečijeg djeteta u negativnom kontekstu, naročito ne na internetu. To mi je toliko nepristojno, neljudski i bez imalo empatije na više nivoa, da eto prosto nemam riječi adekvatne za takvo ponašanje. Mi smo imena birali bukvalno po onome šta se nama sviđa kad ga izgovorimo. Nebitno da li je staro, novo, naše, inostrano, izmišljeno ili s nekim veoma jakim značenjem. Svaki roditelj ima dijete ili djecu sa najljepšim imenom na svijetu, kaže Maid.

Kako kaže Maid imena njegovih dječaka imaju divna značenja – Leny ( Leni ) snažni lav, hrabar, čovjek lav, Andy ( Andi ) hrabar, muževan, muški.

 

 

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zakon o sigurnosti prometa na cestama za liječnike je neprihvatljiv

Zakon o sigurnosti prometa na cestama za liječnike je neprihvatljiv

Bez Rusa i Bjelorusa u Londonu

Bez Rusa i Bjelorusa u Londonu