in

SLUČAJ JE PRIJAVILA POLICIJI: Dragana Mirković žrtva prevare

Slatka-Tajna.Eu

Dragana Mirković je ovih dana u epicentru skandala, te iako je iza nje duga i blistava karijera, svako malo naiđe neki skandal čiji je ona akter, a ovaj pakao nije očekivala.

Mirkovićeva se našla na meti internet prevaranata koji su njen lik i djelo iskoristili kako bi reklamirali preparat za mršavljenje.

Da stvar bude gora i veoma, veoma ozbiljna, marketinšku kampanju koja je sastavljena od Draganinih fotografija iz različitih perioda karijere, koje bi trebalo da ilustruju kako je izgledala prije, a i poslije korišćenja ovog nepoznatog i sumnjivog preparata, dopunjuje i njena navodna ispovijest o tome kako se odlučila da koristi baš ovaj preparat.

Dragana je vidno izrevoltirana iskomentarisala cijelu situaciju i istakla da je sve prijavili policiji:

– Ne znam ko ovo radi, niti mogu znati. Time treba da se bave nadležne institucije jer sam cijeli problem prijavila, ne samo na društvenim mrežama već i policiji – počinje pjevačica, i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Nadam se da će sve biti ubrzo riješeno jer ovakva vrsta prevare je krivično djelo. O maltretiranju nas koji smo u centru toga i da ne pričam. Dok počinioci ne budu kažnjeni, meni ne preostaje ništa drugo do da se borim na jedini način koji umijem – demantovanjem na svim raspoloživim kanalima – završila je Dragana Mirković.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Milanović zastupa stavove Moskve, to je vidljivo iz aviona

Severina objavila nove fotke iz Madrida, svi komentiraju ono što je obukla