in

POKVARILA MI JE VELIKU LJUBAV U MOSTARU: Dušica Grabović ratovala sa Irmom Sejranić zbog dečka

POKVARILA MI JE VELIKU LJUBAV U MOSTARU: Dušica Grabović ratovala sa Irmom Sejranić zbog dečka
Slatka-Tajna.Eu

Irma Sejranić, koja je široj javnosti postala poznata kada je ušla u rijaliti “Zadruga”, iza sebe ima burnu prošlost i sukobe sa kolegama, što iz rijalitija, što iz muzičkog sveta.ij

Po svemu sudeći, “meta” joj je jedno vrijeme bila pjevačica Dušica Grabović, koja je u studiju RED televizije iskreno, bez dlake na jeziku, govorila kroz kakav je pakao prošla zbog Irme.Kako kaže, ona joj je uništila najveću životnu ljubav.

Svjesno mi je pokvarila nešto… Djevojka mi se obratila kada sam ja objelodanila vezu sa mojim dragim tadašnjim iz Mostara i rekla mi:”Kako ti, draga, nisi vidjela da sam se ja prije tebe zabavljala s njim?”. Meni nije bilo bitno ko se zabavljao sa njim, ja zaista nju ne pratim. Samo sam je srela u avionu, pozdravila se sa mnom, upoznala, željela da je tada upoznam sa Darkom Lazićem, koji je putovao sa mnom za Cirih. Tada sam je vidjela i više nikad u životu. Mogu slobodno da je nazovem svojim fanom – pričala je Dušica.

Kako kaže, od Irme je dobila prijeteće poruke.

-Otišla sam u Mostar, srela sam tog dečka i počela jednu veliku ljubav sa njim, gdje je ona vidjela naše slike i sa svih lažnih profila mi je prijetila! Slala mi je:”Molim te, je l’ možeš da dođeš po mene, ako već ideš ka tvom dečku, da me pokupiš da idemo u Sarajevo”, pa mi je rekla da će da me nađe na pola puta, da će da me pronađu u crnim kesama… Poslije toga sam saznala da je pričala da sam ja bolesna, da bolujem od neke bolesti poput leukemije, da ne treba taj dečko da me ženi, a bio je na korak do toga. Mogu slobodno da kažem da mi je upropastila jednu veliku ljubav. Vjerovatno je zvala tog dečka sa kojim je bila, vjerovatno je sa njim imala neku seksualnu vezu. Dobijala sam razne poruke, da sam preotela nekom muža, a dečko je bio slobodan u tom momentu. Ja uz njega, on uz mene, ali Irma je, zapravo, uticala na tu vezu. Pošto je on nasjeo na te priče, shvatila sam da on nije zaslužio moju pažnju. S tim čovjekom sam pravila djecu, bila je to velika ljubav… Irma je iskoristila da se prikači na moje ime pri ulasku, da sam ja njoj nešto upropastila, a ona nije imala nikakve veze sa njim, već mu prolazila kroz krevet. Ta djevojka me ne vadi iz usta-rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Poslije svega što joj je priredila, Dušica o Irmi nema lijepo mišljenje.

Irma je jako loš čovjek. Ne znam zašto je dospjela do toga da ostane tu gdje jeste, miješa se u sve Daliline odnose, u odnose svih. Nikada neće imati svoju sreću ako gleda da tuđu pokvari, a moju je pokvarila umnogome-zaključila je.

(Express/ Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Od 18.500 uzoraka iz cijelog svijeta: Vilinka Žilavka opet zlatna / Bljesak.info

Od 18.500 uzoraka iz cijelog svijeta: Vilinka Žilavka opet zlatna / Bljesak.info

Bivši dobitnik nagrade Golden Boy prvo je pojačanje u eri novog vlasnika Chelseaja?

Bivši dobitnik nagrade Golden Boy prvo je pojačanje u eri novog vlasnika Chelseaja?