in

NELOGIČNO JE SVE! Miša Grof poslije rezultata obdukcije sina Vidoja otkrio šta mu je rekao načelnik policije – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt Vidoja Ristovića nastupila usled zapaljenja srčanog mišića. Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Vidoje Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2,83 promila alkohola u krvi. Takođe je otkriveno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

– Ne znam kako su se ti nalazi za mog sina pojavili kada su meni rekli u policiji da će tek za dva meseca da se zna šta i kako. Ja sam razgovarao sa načelnikom UKP, koji mi je objasnio da ne može još da se sredi sve. Verujte da ne znam kakvi su to nalazi i da li su u redu. Sad ću o svemu da se raspitam pa ću da imam uvid u situaciju. Ne verujem da se nesto pojavilo, a da me niko nije kontaktirao, valjda je i vama to nelogično – oglasio se Miša.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


kurir.rs/republika.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Oglasio se Zverev iz bolnice

‘Isparavanje’ naftnih donacija za poljoprivrednike u Federaciji BiH