in

IVANA PEČEK NAKON „SURVIVORA“: Goran i Nika mi nedostaju, s ostalima se nisam tako povezala

IVANA PEČEK NAKON „SURVIVORA“: Goran i Nika mi nedostaju, s ostalima se nisam tako povezala
Slatka-Tajna.Eu

Ivana Peček se nije dugo zadržala u „Survivoru“ jer je ušla naknadno u rijaliti. Studentica Ekonomije trenutno radi kao voditeljica recepcije u fitnes centru. Pored toga ona razvija vlasititi posao sa pripremom zdravih obroka. U igrama je davala svoj maksimum za svoj tim, ali joj to nije pomoglo. Otkriva kako se snašla daleko od civilizacije, te kakvi su odnosi u plavom plemenu.

Jesi li se nadala da ćeš brzo napustiti „Survivor“?

-Nisam očekivala da ću ovako brzo napustiti „Survivor“. Ušla sam naknadno i znala sam da će to možda predstavljati problem. Upravo zato sam polagala nade u ujedinjenje timova i mijenjanje koncepta daljnjih igri. Smatram da bih dogurala jako daleko u pojedinačnim igrama gdje ne ovisim o svom plemenu, već sama o sebi i rezultatu koji dajem na igri.

Kakvo je tvoje iskustvo?

-Iskustvo je neupitno pozitivno. To je nešto čega ću se sjećati zauvijek i pričati godinama.

Zašto si se okušala u „Survivoru“?

-Smatram da u takvim situacijama još više spoznaš sebe, svoje vrline, mane, odnose i prioritete. Također, naučiš neke stvari, to jest počinješ primjećivati sitnice, bitne, male stvari koje znače u životu, a ne koštaju ništa.

Šta je bilo najljepše?

-Najdivnije mi je bilo leći navečer na plažu i samo gledati i razmišljati.

Ušla si naknadno. Kako su te prihvatili u plavom timu?

-Kako su me prihvatili kandidati s obzirom na to što sam došla posljednja mogu definirati na dva načina. Kao osobu mislim da su me prihvatili sasvim normalno, kao i svakog drugog člana. Nažalost, ja nisam imala priliku ni vremena da se povežem s njima na toj razini. Kao kandidata također mislim da su me prihvatili jer sam doprinijela i plemenu i nekim bitnim pobjedama. Kada je došlo vrijeme za nominacije, prva sam bila ja. Bio to opravdan razlog ili najlakši, ispravan ili podmukao, nepromišljen ili potaknut, neću komentirati. Svako ima puno pravo napisati ime osobe koju smatra sljedećom kakav god to razlog bio.

Šta ti je nedostajalo?

-Najviše su mi nedostajale dvije stvari. Ljudi s kojima sam najbliža i moja rutina u što spadaju poslovi i obaveze u Zagrebu i trening. Kakogod, bila sam spremna još dugo izdržati bez navedenog.

Šta bi uradila drugačije?

-Ta izmjena je ulazak u šou na početku, a ne naknadno. Smatram da je to bitna stavka da biste imali potpunu priliku u natjecanju, a na to nažalost nisam mogla utjecati.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako je bilo živjeti daleko od civilizacije?

-U Zagrebu spavam puno manje, pa mi je to došlo kao mali odmor. Igre su mi bile prezabavne i u svakoj sam htjela sudjelovati još koji puta. Prije ulaska spomenula sam da će mi higijena predstavljati najveći problem. Tako je i bilo, ali ništa strašno. Uvijek se snađeš u prirodi, ako to želiš i ako ti je prioritet ostati čist.

S kime si se zbližila?

-S nekima sam se zbližila više, s nekima manje. Goran i Nika su osobe koje mi najviše nedostaju i s kojima ću zasigurno nastaviti druženje. S ostalima sam se malo manje povezala, ali također imamo u planu sastajati se kada sve završi. Kada 24 sata na dan provodite s nekom osobom, prirodno je da vas neke stvari ili navike živciraju, ali to su sitnice koje ne treba komentirati ili uzimati za zlo, već se prilagoditi. Vi ste vi, oni su oni, ne možete drugu osobu promijeniti.

Kako je izgledalo vrijeme bez snimanja kamera?

-Kada se ugase kamere, uglavnom bude samo malo opuštenija atmosfera, ali uglavnom uvijek smo svi skupa sjedili oko vatre, pričali i zafrkavali se, nije bilo odvajanja ili grupiranja.

Kakvi su ti planovi?

-Zasad mi je plan vratiti se svojoj svakodnevnoj rutini u Zagrebu, a s daljnjim planovima želim polako. Imam dosta ideja koje planiram razraditi.

Ko je favorit za pobjedu?

-Moj favorit za pobjedu je Goran. Smatram da je najkompetentnija osoba i natjecatelj u plavom timu. Od početka kada sam stigla u šou, dobila sam dojam da je vođa, to jest uvijek je on taj koji slaže taktiku za igru i ta je taktika funkcionirala.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odigrao sezonu iz snova, došao na krov Evrope i danas dobio najbolju moguću nagradu

Odigrao sezonu iz snova, došao na krov Evrope i danas dobio najbolju moguću nagradu

ŽESTOK OKRŠAJ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Borenović optužio Dodika da ispunjava želje Schmidtu, ovaj mu odmah uzvratio optužujući Ministarstvo finansija…

ŽESTOK OKRŠAJ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Borenović optužio Dodika da ispunjava želje Schmidtu, ovaj mu odmah uzvratio optužujući Ministarstvo finansija…