in

Nije samo Kebi propao privatni biznis i ovi pjevači su morali staviti ključ u bravu

Nije samo Kebi propao privatni biznis i ovi pjevači su morali staviti ključ u bravu
Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Dragan Kojić Keba na sva usta je govorio kako je uložio ogroman novac u privatni biznis u oblasti alternativne medicine, ali mu posao ipak nije zaživio, te je sada navodno u velikim dugovima. Međutim, on nije jedina poznata ličnost kojoj je propao privatni biznis.

Milica Todorović prije četiri godine otvorila je nekoliko restorana brze hrane, tj. one u kojima se prodaje kebab. Međutim, jedan takav restoran je morala da zatvori, ali pevačica nije otkrila iz kojeg razloga je to učinila.

Folkerka Tina Ivanović je bila većeg apetita, pa je sa mužem Zvezdanom Anđićem otvorila televiziju krajem 2009. godine. Međutim, ovaj biznis im nije dugo potrajao, pa su već šest mjeseci kasnije rešili da stave katanac na televiziju. Kako se pisalo tada, posao je išao neočekivano loše, pa su Tina i Zvezdan morali da isplate zaposlene, zatvore televiziju i da se ponovo oslone na pevačicine tezge kada su upitanju novčani prilivi.

Salon ljepote u svom rodnom Šapcu je svojevremeno držala Slavica Ćukteraš. Ona je davnašnju želju ostvarila prije sedam godina kada joj je pevačka karijera podbacila, ali joj ruže nisu cvjetale ni u privatnom biznisu, pa je bila primorana da zatvori lokal.

Poznata pjevačica Goga Sekulić prije 13 godina otvorila je salon ljepote u Knez Mihailovoj ulici, koja je koristila najnovije metode za uljepšavanje noktiju, te je estrada rado dolazila kod Goge u salon na pedikir i manikir. Međutim, Gogin salon nije poslovao onako kako je ona željela, a pored toga nije imala vremena zbog pjevačkog posla da mu se potpuno posveti, pa je riješila ubrzo da ga zatvori.

Marija Šerifović je morala da zatvori poslastičarnicu koju je otvorila sa svojom majkom Vericom.

Poznati pjevač Haris Džinović svojevremeno je držao kafanu u prijestonici Francuske, međutim to je, kako je sam priznao, bila loša odluka.

U Parizu sam ostao dvanaest godina, prijatelj i ja smo kupili kafanu da bi pili i da nas poslije ne bi tjerali konobari kada je fajront. Nikada nisam mislio niti imao namjeru da mikrofon zamijenim tanjirom. Ali da imamo kafanu u kojoj ćemo piti do kada hoćemo i da mi sebi napravimo fajront. Imali smo tada mogućnosti, pa smo je mogli priuštiti sebi. Nije bila aman zaman skupa. Radila je fino, ali ja sam najveći krivac što nije ostala od danas ili ostala duže do tri godine. Zato što sam bio najbolji gost tu. Kako god dođe neko rekao sam “račun meni”, “ovo ide na mene”, “ovaj ne mora platiti” i sve tako u krug. I na kraju kada dođe dan pitam koliko smo zaradili, a on kaže šefe imamo samo za nabavku. Tako da smo morali prodati tu kafanu i to je era o kafani – rekao je Haris jednom prilikom u jednoj emisiji, da bi se nakon iskustva sa životom u Francuskoj vratio na naše prostore.

(express/pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U utorak sa zapada naoblačenje, pa pljuskovi, gdjegod i nevrijeme

U utorak sa zapada naoblačenje, pa pljuskovi, gdjegod i nevrijeme

Najbrža i najslađa slastica s višnjama / Bljesak.info

Najbrža i najslađa slastica s višnjama / Bljesak.info