in

KK Borac u posjeti Banjalučkoj pivari

Slatka-Tajna.Eu

Banjalučka pivara je ugostila košarkaše iz KK Borca, a posjeta je upriličena povodom postignutih odličnih rezultata naših košarkaša, a što je bio još jedan od načina da se učvrsti dosadašnja uspješna saradnja.

Tim povodom utiske su iznijeli predsjednik UO KK Borac Banjaluka, gospodin Milan Đajić i predstavnici kompanije Banjalučka pivara.

“Drago nam je što su danas naši prijatelji iz KK Borca ovdje u Banjalučkoj pivari da zajedno prođemo kroz pogone proizvodnje i upoznamo se sa procesom proizvodnje Nektar piva i drugih proizvoda iz asortimana Banjalučke pivare. Posebno nas čini srećnim što su naši košarkaši zabilježili značajne rezultate i osvojili KUP Republike Srpske na čemu im ovom prilikom i čestitamo”, poručili su iz Banjalučke pivare.

Ustupljena fotografija

“Izuzetna nam je čast što smo danas ovdje u Banjalučkoj pivari  jer smo izuzetno ponosni što je najveći banjalučki brend Nektar pivo nastavio saradnju sa ‘KK Borac’, te što je ova sezona najuspješnija takmičarska sezona u posljednjih 15 godina. Naravno i plasman u Ligu za šampiona BiH je jedan od ciljeva koji smo postavili na početku sezone i koji smo ostvarili. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške naših sponzora u koje se ubraja i Pivara, koja je prepoznala potencijal ulaganja u našu crveno-plavu porodicu”, rekao je ovom prilikom Milan Đajić predsjednik UO KK Borac Banjaluka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Banjalučka pivara i KK Borac, u narednom periodu,  imaju za cilj popularizaciju košarke i motivisanje što većeg broja mladih da se bave sportom. Kao rezultat uspješne saradnje, nakon 14 godina KK Borac je osvojio KUP Republike Srpske, dok su takmičenje u KUP-u BiH okončali u polufinalnoj fazi takmičenja, a regularni dio ABA 2 lige završili su na trećoj poziciji.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

JOŠ UVIJEK ZABOLI: Tamara Milutinović teško podnosi tračeve o sebi

PREVIŠE GUGLAM: Hana Huljić prvi put govorila o drugom stanju