in

PIŠTOLJ MI JE NASLONIO NA GLAVU, PA PUCAO U STOMAK: Relja 10 dana proveo u šok-sobi, izvadili mu bubreg i slezenu! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Relja Popović svaku proslavu mature slavi i kao svoj rođendan, a tako je bilo i prošle nedelje kada se tradicionalno okupio sa drugovima iz razreda! Naime, pre 14 godina on je popio metak u stomak baš na dan proslave mature i jedva je izvukao živu glavu. Čak deset dana proveo je u šok sobi dok su mu se lekari borili za život koji mu je visio o koncu.

Inače, do pucnajve je došlo zbog svađe oko devojke, a Relja tada nije ni sanjao da će biti poznata ličnost na estradi. O tom incidentu pisali su i mediji.

Relja Popović, maturant Ugostiteljsko-turističke škole, pogođen je iz pištolja u stomak oko 17 časova na uglu ulica Jug Bogdanove i Pop Lukine, na Savskom vencu. Mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde je operisan, a lekari su izjavili da je zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život. Vatrenom obračunu, kako se nezvanično čulo na mestu pucnjave, prethodila je svađa oko devojke, u obližnjem bifeu, između učenika koji su proslavljali maturu i jednog muškarca, pisali su mediji tada, a prenosi Skandal.

Operisan je u Urgentnom centru, gde su mu lekari boreći se za njegov život odstranili bubreg i slezinu. Pacova je policija odmah nakon ovoga uhapsila zbog pokušaja ubistva.

Kako je nedavno ispričao u jednom intervjuu, zbog ovog nemilog događaja nije upisao glumu 2008. godine na FDU. On je prošao u uži krug, ali su se, po njegovom mišeljnju, mnogi bojali da neće biti fizički spreman za takav korak, te ipak nije bio primljen. Tek kasnije, privatno je završio glumu ali, navodi se, i danas žali što se više nije bavio glumom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću sa drugom i dve drugarice. Za stolom pored nas sedeo je neki čovek koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vreme je dobacivao mojim drugaricama, tražio je od njih da mu igraju na stolu, na šta sam ja odreagovao. U verbalnoj raspravi u kojoj sam branio svoje drugarice konobarica nam je rekla da izađemo iz lokala jer mora da zatvori. Krenuli smo napolje i on je u tom trenutku izvadio pištolj i naslonio mi ga na glavu. Ne znam ni sam kako sam uspeo da spustim oružje i samo se sećam stravičnog bola u predelu stomaka. Pao sam na zemlju i izgubio svest. Probudio sam se u Urgentnom centru – pričao je on svojevremeno.

Zbog teške povrede abdomena Relja je u bolnici proveo mesec dana.

– Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operisao i sve vreme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene.

Napadač je uhapšen već posle nekoliko sati, nedaleko od mesta nesreće. Kasnije je osuđen na šest i po godina zatvora.

kurir.rs/skandal

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ruski dužnosnik prijeti Crnoj Gori, Sj.Makedoniji i Bugarskoj balističkim raketama

Lalatović počeo sa čistkom u Borcu