in

Diploma Veljka Ražnatovića raspalila Tviter: Jedan detalj pokrenuo lavinu, falš ili smo svi nepismeni?! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Veljko je poznati sportista sa fakultetskom diplomom! On je završio školu u Banjaluci, a diploma je stigla baš dok je čekao svoje prvo dijete, sina, sa suprugom Bogdanom.

Takođe, može da se vidi da je za tri godine studiranja imao ukupno 180 ECTS bodova, na šta je njegova majka Ceca Ražnatović sigurno ponosna.

Takođe, vidi se i podatak da je Veljko završio studijski program Poslovna ekonomija. Diplomirao je 4. decembra 2019. godine, a 10. februara je dobio diplomu.

Ipak, sve to nije bitno kada tviteraši počnu da traže “dlaku u jajetu”, pa im je sve falš, ništa ne valja i sve je “nepismeno”, samo oni znaju sve, zar ne?

Naime, nakon što se Veljko pohvalio diplomom, tviteraši su krenuli u akciju pa su tako došli do zaključka da je diploma ipak kupljena jer ne piše “U Banjaluci”, već “U Banjoj Luci”!

Ok, sada kad smo shvatili da je izraz tačan, možemo da pređemo na sljedeći problem a to je, zašto piše “primijenjene pravne nauke”, sa duhovitim komentarom da je greškom dodato još jedno “i”…Naravno da nije, naravno da se tako zove fakultet u Banjaluci ili ako ćemo u inat u Banjoj Luci!

I dok ovo pišemo, rat na tviteru još traje, pa su oni koji su i napisali komentare da nije tačno to što pišu, ostali su bez teksta od količine mržnje koja je ničim izazvana u ovom slučaju.

Podsjetimo, nakon što se digla fama oko diplome Veljka Ražnatovića i tvrdnji da je zapravo lažna, izvor blizak njemu otkrio je pravu istinu tada samo za Espreso.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Zapravo, radi se o njegovoj koleginici sa fakulteta, koja je željela da ostane anonimna, ali je sve detalje oko njegovog studiranja iznijela.

“Veljko je dolazio na fakultet u vrijeme kada sam i ja studirala, bio je uvijek redovan.” – priča izvor pa dodaje.

“Ne znam šta se pravi drama, on je živio u Banja Luci i studirao, svi smo ga viđali.” – a, onda zaključuje.

“Vrijedan je, stalno se trudio i uvijek je bio raspoložen za predavanja.”

Nakon ovih tvrdnji, više nema razloga da se sumnja. Definitivno je potvrđeno da je diploma prava i da je Veljko išao na fakultet.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Beker pisao Zverevu iz zatvora

U srijedu počinje suđenje Blatteru i Platiniju zbog kontroverzne isplate / Bljesak.info