in

ZBOG ISTICANJA ŽIVOTA NA VISOKOJ NOZI: Đinu Džinović javno napali

ZBOG ISTICANJA ŽIVOTA NA VISOKOJ NOZI: Đinu Džinović javno napali
Slatka-Tajna.Eu

Kćerka proslavljenog pjevača Harisa Džinovića, Đina, veoma ja aktivna na društvenim mrežama iako njeni roditelji to baš i ne podržavaju.

Đina redovno pokazuje svog dečka, fudbalera Andreja Đurića, ali i garderobu i novu vilu na Dedinju, što je nekima zasmetalo, pa su počeli da je napadaju na društvenim mrežama:

-Zašto si toliko utripovana materijalnim stvarima i pokazivanjem vile – pitali su Đinu u nedavnom “intervjuu” na Instagramu. No, imala je spreman odgovor:

– Ja smatram da nisam, možda griješim… Veoma sam sretna što imam ovakve roditelje, a isto tako smatram da ne bih mogla da se bavim ovim poslom (TikTok, Instagram – ne smatram da je to posao, ali ne znam kako drugačije da se izrazim), kad bih samo snimala glavu na bijeloj pozadini. Ja snimam svoje aktivnosti tokom dana, gdje idem, s kim, kako sam se obukla… I to vas privlači da me “zapratite”. Snimala ili ne, opet ću se tako obući, opet ću tu i tu izaći, tako moj život zapravo izgleda. Veoma sam zahvalna na svemu, vidjeli vi to ili ne, naravno da cijenim i dijelim ono što imam, da pomažem životinjama i djeci, novčano ili u nekim drugim formama. Takve stvari se ne kače, jer šalju pogrešnu poruku i ne rade se da bi se objavljivale – objasnila je Đina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ima sreće da moji roditelji mogu i žele da mi priušte finije stvari, ali to ne zloupotrebljavam. Na primjer, osim patika i tri tašne koje posjedujem, 99 posto stvari su mi jeftinije. To mi odgovara, sama raspolažem svojim mogućnostima i draže mi je da za iste pare uzmem 7 top stvari u jeftinijoj radnji, nego markirane pantalone koje ću jendom obući – objasnila je Đina.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Bilo je nervoze, ali evo dočekali smo i ovo”

“Bilo je nervoze, ali evo dočekali smo i ovo”

SFK 2000 osvojio rekordnu 20. titulu prvakinja BiH

SFK 2000 osvojio rekordnu 20. titulu prvakinja BiH