in

U subotu Sarajevska regija prvi put bira svoje predstavnice za izbor Fotomodela Federacije BiH

U subotu Sarajevska regija prvi put bira svoje predstavnice za izbor Fotomodela Federacije BiH
Slatka-Tajna.Eu

Nakon vrlo uspješne godine u kojoj je direkcija IZBORA ZA FOTOMODELA Bosne i Hercegovine,   realizirala 20 predtakmičenja širom Bosne i Hercegovine, dva polufinala za Federaciju i Republiku Srpsku, te sprektakularni finalni izbor u Mostaru, vrijeme je za novu sezonu ovog popularnog projekta.

U protekloj sezoni direkcija se pobrinula da sve učesnice dobiju vrijedne nagrade, da u okviru tri models kampa steknu zavidno iskustvo i znanje iz oblasti modelinga i javnog nastupa, te da djevojke uživaju u svim privilegijama i dobro organiziranom projektu. Predanim trudom i radom te zalaganjem direkcija je dodjelila dvije stipendije za fakultete  ukupne vrijednosti 24 000KM,  koje je obezbjedio Internacionalni Univerzitet  Travnik kao partner direkcije. Najuspješnije djevojke postale su dijelom muzičkih spotova,reklama,te su nosile revije uspješnih kompanija i dizajnera širom BiH.

U subotu 04.06.2022. godine  po prvi put i Sarajevska regija bira svoje predstavnice za izbor Fotomodela Federacije Bosne i Hercegovine. Ovaj spektakl mladosti i ljepote će se održati u Importane Centru u Sarajevu,  a učešće je uzelo četrnaest djevojaka koje su izabrane na kastingu. Djevojke prisustvuju trodnevnim pripremama, gdje uvježbavaju sve potrebno za show.

Generalni pokrovitelj i domaćin je Importane Centar. Za frizure učesnica pobrinut se frizerski salon KS Exclusive, za make up pobrinut će se Beauty by Bečičeva. Predivne bukete za pobjednice pripremit će Cvjećarna Bellisima kao i poklone Inoma, Frizerland, Konzum…

Djevojke će se predstaviti u tri izlaza u outfitima Lindex-a,Upim-a i Tifanny-a. Gošće predtakmičenja u Sarajevu su prvoplasirane takmičarke iz Žepča i Viteza koje ce predstaviti kolekciju brenda Meyacota dizajnerice Sumeje Arifović.

Oficijelni fotograf večeri je Semir Pehlić. Event će upotpuniti mali modeli agencije Novamas models, kao i Plesni klub Nika i Sportsko plesni klub Asortija. Specijalni muzički gost je Almin Selimović – Zvezda Granda.

The post U subotu Sarajevska regija prvi put bira svoje predstavnice za izbor Fotomodela Federacije BiH appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U BiH 30 odsto optuženih za zločine nedostupno sudovima

U BiH 30 odsto optuženih za zločine nedostupno sudovima

Održana Generalna Skupština ABC-a – Business Magazine

Održana Generalna Skupština ABC-a – Business Magazine