in

MLADENICI U LIMUZINI ZABORAVILI TORBU SA 50.000 EURA! Kaćina kuma otkrila detalje

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić 2. juna su napravili svadbu za oko 500 zvanica, a kako se priča, samo muzičarima su dali 50.000 eura.

„Kaća i Gobelja su pripremili punu torbu para kako bi okitili muzičare. Rekli su mi da su spremili čak 50.000 eura! Ali desio im se peh jer su zaboravili torbu sa parama u limuzini kojom su došli na vjenčanje. Kad je to shvatio, Gobelja je u jednom trenutku istrčao iz hotela i uzeo torbu“, rekla je Kaćina drugarica, prenosi Kurir.

“Angažovali su orkestar Ace Sofronijevića, a očekivali su da će svi pjevači koji dođu kao gosti sami tražiti da pjevaju. Tako je i bilo! Pošto su imali dovoljno para, svakog su okitili sa po nekoliko hiljada evra! Na kraju večeri kao jelke su bili okićeni Đani, Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Nadica Ademov, Aleksandra Mladenović, Uroš Živković, Ivana Selakov…- Kaća je zvala pola estrade, a prva je zapjevala Zorica Brunclik, dok je njen muž Kemiš svirao harmoniku. Mlada i mladoženja su im poslije svakog stiha davali po 100 evra. Zorica je ispala kraljica, sve pare je na kraju dala orkestru Ace Sofronijevića”, rekla je pjevačicina drugarica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(express/kurir.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Splitski SDP upozorava na dugogodišnje nerješavanje problema na istočnoj obali

Težak trenutak za mene, izgleda da je ozbiljno