in

Fudbaler ispunio sve Grujićkine želje: Gobelja iskeširao 400.000 eura za svadbu, Kaćin otac 90.000 eura za tri vjenčanice! – Senzacija

Fudbaler ispunio sve Grujićkine želje: Gobelja iskeširao 400.000 eura za svadbu, Kaćin otac 90.000 eura za tri vjenčanice! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić izgovorili su sudbonosno “da” u Beogradu, u Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su potom u jednom prijestoničkom hotelu kom je prisustvovalo više od 500 zvanica.

Gobelja je navodno iskeširao 400.000 eura za svadbu, piše Republika.rs.

Svadbeno veselje počelo je mnogo ranije jer se Gobeljić sa svatovima prvo našao u prijepodnevnim satima u jednoj kafani u Beogradu u kojoj su počeli s proslavom. Gostima je pjevao folker Darko Lazić, kog je Gobelja sa svatovima i drugovima sve vrijeme kitio eurima. Konobari su imali pune ruke posla jer su non-stop morali da toče piće. Okupljeni su Marku u jednom trenutku počeli da pjevaju pjesmu i da ga nazivaju papučarom, pa je on poslije okupljenim novinarima objasnio zbog čega ga tako zovu.

Kada je otišao po pjevačicu, gosti su ispred kuće već kitili trubače, a kad su krenuli ka Hramu, muzičari su ih ispratili pjesmom “Đurđevdan” dok su ulazili u bijelu limuzinu.

Mladenci su se potom zakleli na vječnu ljubav u Hramu, a onda su napravili kratku pauzu prije odlaska u luksuzni hotel u kom je trebalo da slave sa zvanicama.

Gosti su počeli da pristižu već oko 17 sati, a mladenci su iz limuzine izašli nasmijani, pa su se držali za ruke i požurili da dočekaju zvanice.

Fudbaler je mladu kupio za 5.000 eura, a novčanice je na kućnom pragu davao familiji Grujić. Nakon toga Katarina je izašla u bijeloj vjenčanici s buketom i krunom na glavi, pa su im okupljeni poželjeli sreću dok su se u dvorištu pozdravljali s gostima. Kad su se smjestili u limuzinu, Kaća i Gobelja kitili su trubače eurima.

Kaćin otac je navodno dao 90.000 eura za tri vjenčanice koje je Kaća nosila na vjenčanju i na proslavi.

Kuma Andreana Čekić nije skidala osmijeh tokom cijele ceremonije, a na samom početku vjenčanja u Hramu desio se peh. Naime, folkerka je zaboravila burme, pa se pred zvanicama uspaničila i počela da traži prstenje, ali je onda shvatila da je sve u redu i da ne treba da se brine. Ona je ispred Hrama kitila trubače eurima, a onda se s nekoliko kolega s estrade poslije završetka vjenčanja odvezla do hotela na proslavu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Grujićka je nakon crkvenog vjenčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate vjenčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbjeđenje mladenaca ih je otjeralo, uz obrazloženje da je to bio pjevačicin zahtjev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Misa zahvale bez kraljice Elizabete II.

Misa zahvale bez kraljice Elizabete II.

‘Konzulska vremena’ vratila Travnik 600 godina u prošlost / Bljesak.info

‘Konzulska vremena’ vratila Travnik 600 godina u prošlost / Bljesak.info