in

Ovo će zanimati nogometne trenere: Saša Papac, Ivo Džidić i Dalibor Šilić dovode svjetsko ime u Mostar

Slatka-Tajna.Eu

U Mostaru, u Arena Sport centru, 11.12.juna nogometni treneri iz BiH i regiona imat će priliku uživo kroz predavanja na Football Conference upoznati glavnog gosta i predavača Adama Owena (PhD), Uefa Pro trenera, trenutnog tehničkog direktora Lech Poznan(Poljska).

Fotball conference organizira Ivo Džidić, nekadašnji nogometaš Zrinjskog i Dinama, danas jedan od najuspješnijih nogometnih menadžera. Ivo je iz čuvene nogometne obitelji. I brat Damir bio je vrsni nogometaš i kapetan Širokog.

Dolazak uglednog gosta i predavača poslatistica je za struku i bh.nogomet.

“Poštovani, 11.i12.06. U Arena Sport Centu u Mostaru održati Fotball conference. Adam Owen je gost predavač u 7 nacionalnih saveza. U svojoj karijeri obavljao je razne funkcije u poznatim klubovima, kao što su: Rangers FC, Celtic FC, SL Benfica, FC Servette, Seattle Sounders(USA) i nacionalnim selekcijama Velsa, Engleske i Finske. Do sada je u svojoj uspješnoj karijeri osvojio 11 različitih trofeja.

Osim što je surađivao s velikim igračkim imenima iz nogometnog svijeta, poput Garetha Balea, Javiera Mascherana i Aarona Ramseya, Owen je i autor preko 80 znanstvenih radova i dvije bestseller knjige na temu nogometa. Kroz dvodnevni seminar obrađivati će se teme poput razvoja modela igre, trenerskog pristupa, fizičkog razvijanja igrača itd.

Interaktivan koncept konferencije otvara vam prostor za pitanja i praktične primjere.
Program konferencije obogatit će i dva gosta predavača, poznata trenerska imena , koja će prenijeti svoja znanja i iskustva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Sudionicima seminara biti će dostupan sav materijal sa predavanja kao i certifikati po završetku istog. Organizatori ovog projekta su Saša Papac i Dalibor Šilić bivši reprezentativci BiH.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, vaše prijave možete slati na mail: pr.arena.sport.centar@gmail ili na broj: +387 63 890 405
Sve dodatne informacije možete pronaći na letku ispod” – stoji u dopisu organizatora Football conferencije.

S.R.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Koji se đavo uopšte događa”

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo uvodi KeelClip™ na bh. tržište