in

m:tel ponosni prijatelj Dana sporta

Slatka-Tajna.Eu

U Gračanici 1.6. svečano se otvaraju Sportske igre mladih u Bosni i Hercegovini, te će ovom prilikom biti organizovan i m:tel Dan sporta za 1.500 najmlađih osnovaca iz ovog grada

Podrškom razvoju i afirmaciji zdravog odrastanja kod najmlađih, njegovanja sportskog duha i drugih pozitivnih vrijednosti, kompanija m:tel ponosni je sponzor najvećih kulturnih i sportskih manifestacija, pa tako i Dana sporta koji se organizuju u okviru Sportskih igara mladih i počinju u Gračanici 1. juna 2022.

Gračanica će se na ovaj način pridružiti Rijeci i Arilju kao regionalnim centrima otvaranja Igara za 2022. godinu. Prenos svečanog otvaranja kao i takmičenja možete da pratite od 11.00 časova na Areni Sport.

Sportske igre mladih održaće se u 45 gradova BiH i okupiće više od 55.000 učesnika. Igre traju do 17. avgusta kada je predviđeno međunarodno finale. Ova sportsko-zabavna manifestacija ponudiće djeci i mladima fantastične sportske sadržaje, ali što je najvažnije, omogućiće im prostor i zdrav ambijent za druženje.

Iz kompanije m:tel poručuju da su osmijesi na licima najmlađih motiv svakoj društveno odgovornoj kompaniji da brine o zajednici u kojoj posluje. „Šireći prijateljstvo, srećni smo što smo dio i ove lijepe sportske priče.“

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Nastavak druženja sa najmlađim školarcima je već 2.6. u Goraždu, nakon čega će uslijediti m:tel Dan sporta u Novom Travniku, Tuzli i Banovićima.

Neka igre počnu i neka se rađaju nova prijateljstva!

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bajramović: Delibašić ostavio najveći pečat i stavio nas u ravan sa svijetom

ŽELI POBJEDU NA TAKMIČENJU ZA NAJLJEPŠU POZADINU: Manekenka ugradila mikročip za povećanje zadnjice