in

“EXPRESS” NA LICU MJESTA… ZORICA BRUNCLIK PRED KONCERT 28. JUNA: Pjevat ću omiljenu Konstraktinu pjesmu

“EXPRESS” NA LICU MJESTA… ZORICA BRUNCLIK PRED KONCERT 28. JUNA: Pjevat ću omiljenu Konstraktinu pjesmu
Slatka-Tajna.Eu

Jedna od velikih zvijezda muzičke scene Srbije i regiona Zorica Brunclik najavila je solistički koncert za 28. juni, a susret sa novinarima uoči ovog nastupa imala je upravo na mjestu održavanja koncerta, na beogradskom stadionu Tašmajdan.

U pitanju je dugo najavljivani i dugo očekivani koncert pod nazivom “Ne dam ovo malo duše” koji je trebalo da se održi u Sava centru u proljeće 2020. godine, ali je zbog korone odložen, pa su poslije zakazivani (i otkazivani) novi termini. Napokon, sada su se stekli svi uslovi za Zoricin susret sa njenom publikom. Pošto je Sava centar u međuvremenu počeo da se renovira i pošto je došlo lijepo vrijeme odlučeno je da se koncert održi na otvorenom, na Tašmajdanu.

-Moj tim i ja htjeli smo da koncert bude 29. juna na moj rođendan, ali se ispostavilo da jedna inostrana rok grupa ima zakazane koncerte za 1. i 2. jul i zahtjev da svoju binu i opremu počnu postavljati 30. juna ujutro. To znači da ako bi moj koncert bio 29. juna, nema toga ko bi binu i opremu od mog koncerta mogao da razmontira do jutra. Bilo kao bilo, mislim da i činjenica da ću na Tašmajdanu pjevati uoči svog rođendana takođe daje posebnu draž ovom koncertu zbog koga sam već vrlo uzbuđena, euforična i sretna.

Kao neko ko je tokom svih godina bavljenja muzikom uvijek pomjerao granice, mirio muzičke žanrove i jedinstvenom emocijom i interpretacijom ujedinjavao ljude svih generacija i ukusa, Zorica i ovoga puta za svoju publiku sprema veče za pamćenje

-Prošlo je osam godina nakon što sam u beogradskoj Štark areni na veličanstven način, nadam se da se slažete sa tom ocjenom, proslavila četiri decenije na sceni, a prošle su skoro dvije i po godine od kako sam prvi put zakazala ovaj koncert sa motom “Ne dam ovo malo duše”, tako da sam svakako sretna što ću su, poslije toliko čekanja, ponovo družiti sa svojom publikom. Obećavam da će to za sve biti nezaboravno veče – dodala je pjevačica napomenuvši da će koncert početi upravo sa pjesmom “Ne dam ovo malo duše” koja je, kako kaže, postala omiljena kod mlađe publike.

Bane Obradović, organizator koncerta

Brunclikova je potvrdila da će na koncertu otpjevati i pjesmu “Težak je ovaj život” za koju se pisalo da je voli Ana Đurić Konstrakta.

-Imam preko 500 pjesama i naravno da mi nije lako da napravim izbor 40 pjesama koje ću da izvedem na koncertu. Dešavalo se da uvijek dobijem primjedbe i od dragih osoba zašto nisam pjevala neku pjesmu i zbog toga mi bude krivo. Recimo, ni pjesmu “Težak je ovaj život” nisam pjevala na koncertu u Areni, ali će ovaj put biti na repertoaru, ako ni zbog čega drugog, onda zbog Konstrakte – rekla je, uz osmijeh, Brunclikova čiji je susret sa predstavnicima medija održan na nesvakidašnji način – na sred stadiona Tašmajdan i tom prilikom i ona i novinari i foto-reporteri su sve vrijeme stajali. Nije poslužena ni čaša vode, ali je pjevačicin PR rekao da će do koncerta biti još susreta i da će to biti ispravljeno.

Tekst i foto: S. Danilović

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nadal anestezirao nogu, kost u stopalu ima nekrozu i faktički umire?

Nadal anestezirao nogu, kost u stopalu ima nekrozu i faktički umire?

Rusi napreduju u Sjevernodonecku, Ukrajinci u Hersonu

Rusi napreduju u Sjevernodonecku, Ukrajinci u Hersonu