in

TONI ŠĆULAC NAKON „GOSPODINA SAVRŠENOG“: Sa Stankicom sam se ponovo povezao

TONI ŠĆULAC NAKON „GOSPODINA SAVRŠENOG“: Sa Stankicom sam se ponovo povezao
Slatka-Tajna.Eu

Toni Šćulac završio je svoju avanturu u “Gospodinu Savršenom”. Naučnik, profesor fizike i docent na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu iz Splita je odabrao dizjanericu i novinarku Stankicu Stojanović kao svoju partnericu. Šou i njihova ljubavna priča izazvala je veliku pažnju. Objavili su da su raskinuli nakon sedam mjeseci veze na relaciji Banja Luka- Split, a Toni nam priča o tome da li je došlo do pomirenja, kakvo je iskustvo bilo učesšće u ovakvom televizijskom formatu.

Ovih dana se toliko piše i priča o Stankici i tebi, ljubavi, raskidu. Da li je ljubav pobijedila jer su mnogi zbunjeni fotografijama na Instagramu?

-Želio bih ovdje napomenuti da smo se Stankica i ja našli u nesvakidašnjoj poziciji. Naime, naš odnos od skoro godinu dana, gledateljima je prenesen u svega tri dana. Mi smo u tom periodu proživjeli sedam mjeseci veze i prekid i sada smo se ponovno povezali tokom emitiranja šuoa. Razumijem da je javnost zbunjena, ali ono što želim istaknuti je da smo mi u svakom trenutku bili iskreni. Tako je i svaka naša objava i zajednička slika iskrena, a ja samo želim reći da mi je u ovom trenutku prelijepo s njom.

Da li si očekivao ovakav interes medija za vaše živote?

-Naravno da sam bio svjestan interesa medija i javnosti kada sam ulazio u sve ovo, tako da ne mogu lagati da je ovo neočekivano.

Koji je najljepši trenutak u “Gospodinu Savršenom”?

-Meni je definitivno najljepši trenutak kada sam konačno Stankici mogao reći da je ona ta i u predivnom okruženju Botaničkog vrta započeti našu priču.

Jesi li se pokajao zbog toga što si neku od djevojaka poslao kući ranije?

-Ne, zato što je dinamika odnosa sa svakom bila drugačija. To što sam neku ranije poslao kući ne govori ništa o kvalitetama te djevojke nego samo da sam u tom trenutku shvatio da nas ne vidim zajedno u stvarnom svijetu.

Šta je bilo presudno da odabereš Stankicu?

-Do te spoznaje sam došao postepeno, baš kao u stvarnom svijetu. Od prvog trena kada sam je ugledao ostavila je ogromni dojam na mene i probudila u meni neopisivu želju da je bolje upoznam. Kroz naše upoznavanje ona je u meni budila sve više i više emocija i nikako nisam mogao povezati šta jedna takva dama radi ovdje. Mislim da je trenutak kada sam shvatio da je ona ta zapravo ceremonija nakon što smo proveli cijeli dan zajedno. Na toj ceremoniji sam tražio njen pogled i prvi put sam osjetio da je nešto muči i prije nego smo progovorili ijednu riječ. Onaj naš trenutak na stepenicama kada mi se u potpunosti otvorila pamtit ću do kraja života jer nakon toga više ništa nije bilo isto. Više jednostavno nisam mogao zamisliti svoju budućnost bez nje.

Nisi se miješao u svađe između djevojaka. Da li je bila ispravna svaka odluka?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ja nisam prisustvovao gotovo niti jednoj svađi između djevojaka. U mom prisustvu su uvijek bile pristojne i dobre jedne prema drugima. Sada kada sam na televiziji vidio neke stvari koje su se meni odvijale iza leđa, naravno da bi se drugačije postavio i stao u zaštitu nekih djevojaka.

Da li je “Gospodin Savršeni” prava prilika za ljubav i put da se upozna “Gospođica Savršena?

-Samo ću reći da se ljubav nekada krije na najčudnijim mjestima, a da je na svakome da odluči koliko izvan vlastite zone komfora je spreman izaći u potrazi za onom pravom.

Danijela je prva izjavila kako je tvoja i Stankicina veza zapravo marketing. Da li ti je ta izjava zaparala uši?

-Ma ja vam na to gledam kao na one ljude koji vjeruju da je Zemlja ravna ploča. Nažalost, u većini slučajeva čak ih ni profesor fizike ne može uvjeriti da je Zemlja zapravo okrugla. Znam da je bilo kakva potreba za dokazivanjem naše ljubavi i stvarnosti našeg odnosa nepotrebna jer je nama najvažnije da mi znamo na čemu smo.

Koliko ti je bila bitna podrška porodice i prijatelja?

-Naravno da mi je bitna podrška obitelji i prijatelja, ali i prije šoua sam znao da su uvijek tu za mene što su mi po ko zna koji puta potvrdili.

Docent si na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, odsjek fizika u Splitu. Šta kažu studenti nakon finala?

-Već sam nekoliko puta komentirao koliko sam sretan što predajem izrazito pametnim mladim ljudima koji jako dobro znaju da sam unutar zgrade fakulteta ja njihov profesor pa tako nikada ne pričamo o našim životima izvan fakulteta.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nevjerovatna odluka Mesuta Ozila – SportSport.ba

Nevjerovatna odluka Mesuta Ozila – SportSport.ba

RAT UŽIVO: Njemačka kupuje 60 američkih vojnih helikoptera

RAT UŽIVO: Njemačka kupuje 60 američkih vojnih helikoptera