in

NAKON GUBITKA BEBE SRUŠIO MI SE SVIJET: Tijana Dapčević o tragediji koju je doživjela

Slatka-Tajna.Eu

Tijana Dapčević u emotivnoj ispovijesti progovorila je o pobačaju i traumi koju je doživjela kada je prvi put ostala trudna. Ona sa suprugom Milanom sada ima sina Vuka , ali priznaje da joj je prvo iskustvo bilo najbolnije.

Prije nego što sam ostala u drugom stanju s Vukom, imala sam pobačaj. U devetoj nedjelji trudnoće izgubila sam bebu! Toliko sam željela da zatrudnim, i kad se to konačno desilo, bila sam presretna. A onda mi se svijet srušio! Bilo mi je mnogo teško. Za Milana i mene to je bila najveća trauma koju smo ikad doživjeli. Imala sam sreću što sam tada naletjela na doktoricu Snežanu Rakić iz GAK “Narodni front”, koja mi je spasila život! I ne samo što me je liječila već mi je bila i psihička podrška. Rekla mi je: “Samo se opusti i za godinu dana ćeš imati bebu!” Tako je i bilo – priča Tijana.

Kako kaže pjevačica ovaj tragičan događaj očvrsnuo je Milanovu i njenu ljubav.

Kad sam izgubila bebu, prolazili smo kroz pakao, ali nismo ni pomislili da se rastanemo. To nas je ojačalo. Milan je uvijek bio uz mene, pa i u tim najtežim trenucima.Oduvijek sam govorila da ću da rodim muško dijete, majčinog sina, koji će da liči na mene. To je Vuk! Zaista je isti ja, samo je građen na oca. Doduše, na Milana je i tvrdoglav i uporan. Nikad se nisam pokajala što imam samo jedno dijete, Vuk mi vrijedi za desetoro. Milan i ja smo bili sedam godina u braku, proputovali smo svijet i poželjeli bebu. Prvu bebu sam pobacila, a onda nisam uspjevala da zatrudnim prirodnim putem. Rekla sam mu: “Ako ne ostanem trudna do septembra, idem na vantjelesnu oplodnju!” Te 2007. godine moja sestra Tamara Todevska predstavljala je Makedoniju na Pjesmi Evrovizije, a ja sam joj radila medija plan. Bila sam koncentrisana na to, nisam razmišljala o djetetu i baš tad sam zatrudnjela – rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/ Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bahati Conor mirnom Khabibu pod nos podnio viski, uslijedila je (ne)očekivana reakcija

Upozorenje za roditelje: Zbog izazova na mrežama djeca istrčavaju pred kamione