in

CILJEVI SU MI NEŠTO DRUGO: Tamara Milutinović najavila udaju?

Slatka-Tajna.Eu

Tamara Milutinović već duže vrijeme uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem i živi na relaciji Beograd-Atina, a sada je otkrila kako postiže sve to da uskladi s obzirom da ima brojne poslovne obaveze i nastupe koji su već zakazani do novembra.

Zaljubljena sam, lijepo nam je, mislim da sve mi žene uživamo u tome… Mislim da svako od nas nekad pronađe neku osobu sa kojom osjeća nešto drugačije od svih  rekla je ona u emisiji “Zvezde Granda – Spcijal”.

Međutim, pjevačica ne krije da je poslovne ciljeve ostvarila, ali da u narednom periodu želi da se posveti i nekim ciljevima koji se tiču njenog privatnog života, ali nije otkrila o čemu je tačno riječ, pa mnogi špekulišu da se Tamara sprema da uskoro stane na ludi kamen.

-Ja sam od malena želela da se bavim ovim poslom iako roditelji to nisu željeli. Imala sam 17 godina kad sam se prijavila za “Zvezde Granda”, a prvi nastup mi je bio sa 16… Sa 16 godina prvi nastup, sa 17 takmičenje, pa rupa malo da se nauči zanat i onda sam se ponovo prijavila za takmičenje kao zreo pjevač i stigla do finala. Zadovoljna sam, ispunila sam, svoje ciljeve sada su mi ciljevi nešto drugo – bila je misteriozna pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Riža pripremljena na ovaj način savršena je kao ukusan i zdrav prilog ili samostalno jelo

Najbolje vrijeme za vježbanje nije isto za žene i muškarce