in

Ljetne kombinacije bh. influenserice Erne Saljević kao inspiracija za kreiranje outfita

Slatka-Tajna.Eu

 

Na Instagram profilu ”Diva is back”, bh. influenserice Erne Saljević, često možemo naći stilsku inspiraciju onda kada nam je najviše potrebna. Erna sa svojim pratiteljima dijeli razne savjete, a njen profil je kao mali kutak za žene koje mogu naći sve potrebne modne i beauty savjete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by erna ♡ (@divaisback)

S obzirom da su topli dani već uveliko u toku, potrudila se da predstavi nekoliko kombinacija koje će mnogima sigurno poslužiti u kreiranju svakodnevnih outfita. Uz nekoliko komada koje svi sigurno imate u ormaru, kakav god bio vaš stil, sigurno smo da ćete pronaći nešto i za sebe.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










View this post on Instagram

 

A post shared by erna ♡ (@divaisback)

Kombinovala je običnu bijelu majicu uz lepršave šarene hlače koje je upotpunila crnim kaišem. Ukoliko imate majicu koja je istog dezena kao i hlače, možete je iskoristiti u vidu kombinezona.

Crni kombinezon u široj varijanti ili uz naglašen struk nepogrješiv je komad skoro kao mala crna haljina. Lepršava obična bijela haljina idealna je za tople ljetne dane, a cijelu kombinaciju možete upotpuniti kimonom.

The post Ljetne kombinacije bh. influenserice Erne Saljević kao inspiracija za kreiranje outfita appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vlada Bugarske odobrila uvođenje eura

Jovana Jeremić u mini haljini u kojoj jedva hoda: Mislili smo da nas više ne može iznenaditi, ali… (Foto) – Senzacija